Nyereményjáték hamarosan! (+megjelenések)

Most adakozó kedvem van, a 100. bejegyzésnél játszunk! Figyeljétek a feladatot! Még nem tudom mi lesz a nyereményjáték díja, ezt a bűvös szám eléréséig még kitalálom.

Más:
csurrannak-csöppennek az információk a Könyvfesztiválra (ápr.18-21) megjelenő könyvekről. Most két ilyen érdekességet hoztam, fogadjátok őket szeretettel:


Az első könyv, a Behemót, Scott Westerfeld Leviatán trilógiájának második része április 18-án jelenik meg. Egyértelműen váró- és kívánságlistás!
Az Ad Astra kiadó jelenteti meg, irányár: 3990 Ft.

Fülszöveg:
,,Egy ellopott hadihajó. Egy titkos küldetés. Egy világraszóló kaland. 
A behemót a brit tengerészet legádázabb teremtménye, mely egy falással egész hadihajókat tüntet el. A darwinisták fel akarják használni a barkácsok ellen, még ha ezért azt az árat is kell fizetniük, hogy az Oszmán Birodalom is belép a háborúba. 
Deryn, a brit légierő fiúruhában szolgáló kadétja és Sándor, az álruhás osztrák–magyar trónörökös a Leviatán fedélzetén utaznak Isztambul felé. A léghajó küldetését azonban katasztrófa fenyegeti, és a két fiatal hamarosan idegen földön találja magát – magányosan, üldözőkkel a nyomukban. Sándornak és Derynnek minden ügyességükre, ravaszságukra és szövetségesükre szükségük lesz, hogy megbirkózzanak a veszedelmekkel."



Ez a könyv is nagyon várós, nagyon szeretem a borítóját, igazából ez keltette fel az érdeklődésem. A szerelem, mint téma mindig érdekes. Kíváncsi leszek! 
Irányár: 2500 Ft, a Cor Leonis adja ki. 

Fülszöveg:
,,Junot Diaz kötete egymáshoz kapcsolódó történetek füzére, melyek középpontjában a szerelem áll, csak épp más-más jelzővel: szenvedélyes, tiltott, haldokló, anyai. A szerelem pedig maga is „idegen” egy idegen földön, hiszen New Jerseybe szakadt dominikaiak közösségében járunk, akik gyötrelmesen próbálják összekapcsolni a két világot, hogy életteret találjanak maguknak. Az energikus és ötletes, gyengéd és humoros szöveg elénk tárja az emberi szív határtalan sóvárságát és elkerülhetetlen gyengéit.

Junot Diaz a Dominikai Köztársaságban született és New Jerseyben nevelkedett. Már Drown című első novelláskötete nagy visszhangot váltott ki, majd regénye, a The Brief Wondrous Life of Oscar Wao 2008-ban elnyerte a Pulitzer-díjat. Az Így veszíted el 2012-ben jelent meg tovább öregbítve fiatal szerzője hírnevét."

Várjuk őket!

Lesd meg őket is!

0 megjegyzés