23. oldal, 5. mondat meg Pillanatkép #5

A nyereményjáték második részénél van egy kis szerencsétlenkedés az én hibámból, ezért egy kicsit csúszik a kihirdetés, de többen fognak vigyorogni utána, szóval bízom benne, hogy megéri ez a kis várakozási idő, addig is bocsánat!

Most amúgy a Stony Mayhall második életéről kéne írnom, de elég komplex ahhoz, hogy felkészülés nélkül vágjak neki, na meg olvasom az Árnyék és csontot. Két dologra jöttem rá: kerülnöm kell a ,,mindenki imádta" regényeket, főleg akkor amikor kezdek kiszeretni a YA könyvekből. És YA-t csak angolul fogok ezentúl olvasni, kivéve azt, aminek elég érdekes az alapja ahhoz, hogy jó legyen. Na várjunk, az Árnyék és csont is így indult, de egyszerűen szörnyű milyen nagy hangsúlyt fektetett az író a külsőségekre, világkidolgozást akarok! MOST!
Update: kezd izgalmassá válni, csak sajnos túl későn...

A rovatokkal kapcsolatban kitaláltam a menetrendet, kéthetente fogok jelentkezni a posztokkal, az egyik héten hétfőtől szerdáig, a másik héten pedig csütörtöktől vasárnapig hozom a már megszokott bejegyzéseket és talán csak a vasárnapi lesz heti megjelenésű. A köztes időszakban pedig az értékeléseim jönnek, bár azok lehet hogy rendszertelenek maradnak, ahogy magamat ismerem. Az utóbbi időben arra jöttem rá, hogy túlságosan a magam feje után megyek és nem akarom a blogomat keretek közé szorítani. Ami egy kicsit még magamnak is vicces, de hát ugye ott van a zárt ajtó, meg az éppen akkor kinyíló és azt hiszem sikerült megtalálnom a nyitottat.


Szóval játék:

1. Ragadd meg a hozzád eső legközelebbi könyvet!
2. Csapd fel a könyvet a 23. oldalon!
3. Keresd ki az ötödik mondatot!
4. Tedd közzé a szöveget az oldaladon ezekkel az instrukciókkal együtt!"
Az ötlet innen származik.

Könyvem: Árnyék és csont.

,,A  legendák szerint azonban sokmérföldnyi távolságból is megérzik az embervér illatát."

Lesd meg őket is!

4 megjegyzés

  1. :D Az Àrnyék és csonttal én is megakadtam. Nincs kedvem folytatni... Helyette A nő mosolyát olvasom, ami nagyon jó, imádom. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én már nagyon unom, hogy folyton arról van szó, hogy így a szépség, úgy csúnyán néz ki, nem kellett volna ennyiszer ezt megemlíteni. :/

      Azt nem ismerem. :D Mennyire jó?

      Törlés
    2. Igen, azt én is kezdem unni.
      Hú, nagyon. :) Felüdülés az Árnyék és csont után. :D Az aranyos jelző illik rá a legjobban. Izgalmas a sztori, a karaktereknek olyan vicces mondatai vannak, nagyon jól szórakozom olvasás közben. Nicolas Barreau írta, ami furcsa, mert nagyon jól írta meg a női szemszöget (meg is lepődtem).

      Törlés
    3. Na, az a lényeg. :D Lehet belenézek valamikor.

      Törlés