Vasárnapi válasz #9. - 2014. október 26.

Nagyon szeretem megtervezni az olvasásaimat és ezért úgy gondolom, hogy jó ötlet ezt a rovatot indítani, amely minden héten vasárnap jelenik meg. Az eredeti rovat címe a WWW volt, de a kérdések kezdete megváltozott és úgy gondoltam, hogy jobb ha magyarosítok és így lett belőle Vasárnapi válasz.

Lássuk a szabályokat:

Ahhoz, hogy játszani tudd, válaszold meg az alábbi három kérdést:

Mit olvasol jelenleg?
Melyik könyvet fejezted be mostanában?
Mit gondolsz, mit fogsz olvasni legközelebb?

Mit olvasol jelenleg?


Pont elkezdtem, mert délben fejezetem csak be a Becky Apple regényt. Miért hittem azt, hogy a Riválisok hangulata és a főszereplő rosszindulata illetve üressége köszön majd vissza a lapokról? Egyáltalán nem hasonlít a két regény egymásra, pedig azt hittem, hogy fog.

Melyik könyvet fejezted be mostanában?


A Becky Apple-t és sajnos ez most nem tetszett.

Mit gondolsz, mit fogsz olvasni legközelebb?


A Nalávia titkát, rövid is tehát befér a következő féltégla, a Sapphique, előtt.


Mivel kicsit rövid ez a bejegyzés, úgy gondoltam, hogy bevezetem az előretervezést és megpróbálom tartani az ütemtervet... még én is kíváncsi vagyok hogyan fog ez sikerülni.

Tehát a következő hétre tervezett olvasásaim:



A Veszélyes vágyakat tuti, hogy csak a jövő héten tudom majd befejezni, de mivel ez a könyv fentebb is szerepel az éppen olvasom mondat alatt, ezért ide nem raktam be. A Fekete madarak árnyékában nagyon foglalkoztat, kíváncsi vagyok mi fog történni a szereplővel és szerintem Halloweenkor tökéletes olvasmány lesz. A Sapphique az, amit már kezdenék, de előbb értékelem az Incarceront és csak utána jöhet a második rész! A Nalávia titka és a Rázós utakon könnyed olvasmányok, remélem jók lesznek!

A múlt heti adag felét végeztem ki és nagyon örülök annak hogy azokból olvastam és nem két teljesen másik könyvet a csak úgy forgószél módjára csapongó lelkesedésem miatt, ami általános jelenség nálam. A Becky Apple könyvvel lassan tudtam haladni, sokszor felbosszantott, de legalább nem akasztott ki! Lényegében ezért nem tudtam végezni a többiekkel, mert nem volt kedvem folytatni a regényt.

Jövő hétre tervezett értékeléseim:


Az Incarceront direkt nem raktam be ide, mert nem itt fog megjelenni az értékelésem, így csak jelzem, hogy ilyen is lesz, viszont az Olvasmánylista illetve a 2014-es menüpontnál linkelni fogom, olvasható lesz majd az eredeti oldalon, ami legyen titok hogy hol és merre található. Még.
A Viharpárduc a következő, már készítjük a saját fejlécképünket és szerintem hétfőn vagy kedden kirakom, a Riválisokat pedig úgy érzem könnyebb lesz megírni, bár az is roppantmód furcsa olvasnivaló. A Becky Apple esetében pedig egy negatív értékelést kell írjak, mostanában egyre többször fordul ez elő hogy nekem ilyeneket kell komponálnom és utálom ezeket a helyzeteket. De nincs mese, csak az őszinteségből lehet tanulni és a szerzőnek arra van szüksége.

A jövőhéten a blog egy teljesen új oldalával jelentkezünk, több meglepetés is lesz és egy kis rövid áttekintő a jövővel kapcsolatban. Haladunk az álomblog képe felé, már alig várom a végeredményt!

Lesd meg őket is!

0 megjegyzés