Hétvégi válasz #10 - korábban a kelleténél

Nagyon szeretem megtervezni az olvasásaimat és ezért úgy gondolom, hogy jó ötlet ezt a rovatot indítani, amely minden héten vasárnap jelenik meg de most kivételesen szombaton. A múlt héten elmaradt, mert a zárásba akartam belerakni, de hát nem tettem meg, így a két héttel ezelőtti célkitűzéseket vettem alapul. Az eredeti rovat címe a WWW volt, de a kérdések kezdete megváltozott és úgy gondoltam, hogy jobb ha magyarosítok és így lett belőle Vasárnapi válasz.

Lássuk a szabályokat:

Ahhoz, hogy játszani tudd, válaszold meg az alábbi három kérdést:

Mit olvasol jelenleg?
Melyik könyvet fejezted be mostanában?
Mit gondolsz, mit fogsz olvasni legközelebb?

Mit olvasol jelenleg?


Tegnap este kezdtem el és nagyon tetszik, a kezdődő olvasási válságomat még csírájában elfojtotta.

Melyik könyvet fejezted be mostanában?


A láthatatlan őrzőt befejeztem, de a Késtélt félbehagytam, mert nem volt hozzá hangulatom.

Mit gondolsz, mit fogsz olvasni legközelebb?


Ezt a féltéglát.


Mivel kicsit rövid ez a bejegyzés, úgy gondoltam, hogy bevezetem az előretervezést és megpróbálom tartani az ütemtervet... még én is kíváncsi vagyok hogyan fog ez sikerülni.

Tehát a következő hétre tervezett olvasásaim:




Mivel egy oktatás is közbejött és elfelejtettem, hogy mely regényeket írtam fel két hete ezért nem haladtam annyira jól a könyveimmel, mint terveztem. Hogy ne legyen minden héten ugyanaz, lecseréltem a felét, de hát nem tudom, hogy hogy fog sikerülni és megint ott van a Love and Other UV, mert már zavar, hogy nem olvastam egy angol könyvet sem. A Szelíd vadakkal megismerkedtem, de mivel Amazonról korábban megszereztem az angol verziót (Larger Than Life) ingyen, ezért szeretném azt is elolvasni, hogy ne legyen hiába és legalább biztosan érteni fogom. A Fekete madarak árnyékábant pedig akkor, amikor hideg van odakint és nekem meg jólesne egy forró tea, mint például most nem.

Jövő hétre tervezett értékeléseim:


A Riválisokat ma hozom, vagy hajnalban, de lehet hogy megírom a Becky Apple és az újjászületőket is, még nem tudom. Minden a társamtól és a Síkvándortól függ, de valami olyat tud az a regény, hogy a pár napja tartó csüggedésem azonnal elfújta és bőbeszédűséget okozott a posztoknál.

(Amúgy azért van ilyen hosszú címe minden egyes bejegyzésemnek, mert  a főoldalon a címkék és a hosszúság miatt elmozdulnának a bejegyzések.)

Lesd meg őket is!

0 megjegyzés