Pillanatkép #6 - köd előttem, köd utánam

Ilyen ködös időben valami rémisztő, horrorisztikus vagy éppen csak kényelmetlen könyvre támad vágyam és valami ilyesmi időre gondoltam mikor azt írtam, hogy legyen hideg idő a Fekete madarak árnyékában regényhez. Pár oldalt már olvastam belőle, de hát azt nem nyári időben, tűző napon kell megtenni, hanem ilyenkor, amikor azt hiszi az ember, hogy a lapok megelevenedhetnek, hogy a legvadabb félelmek beigazolódhatnak. Bár eddig nem tűnik horrornak és igazából fogalmam sincs, hogy végül az lesz-e, végiglapoztam a képeket és némelyiktől kirázott a hideg, ezért gondoltam arra, hogy ha hatni akar rám a történet, akkor azt ilyen időben tegye.

Bár a szobám ablakából nagyobb ködre látok rá, ezt a konyhából fotóztam, az ötödikről, alul fut a város legújabb villamosvonalának síne és azért lett ferde a kép, mert hideg volt de a lényeg így is látszódik.


Ma még végzek a Sapphique regényemmel, amelynek szívre káros hatásáról egy posztban fogok beszámolni és jöhet a fentebb is említett történet, amelyre már nagyon kíváncsi vagyok. Egyébként ilyen időben még őket is eltudnám képzelni olvasmányomként:




Ti ilyen időben mit olvastok szívesebben? Horrort vagy valami könnyedebbet?

Lesd meg őket is!

3 megjegyzés

  1. Én nem szoktam horrort olvasni (sem nézni), bár ezek közül a Vándorsólyom kisasszony...-t olvastam (de azt nem tartom annak). Én ilyen időben valami könnyedebbet olvasnék, bár az nem hátrány, ha ott is rossz az idő vagy tél van (pl az Édes élet SAA-tól).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem horror, tényleg, de a képektől frászt kaptam, még ha manipulációk is. :D

      Az Édes életet még nem olvastam, láttad, hogy jön a Barackfás regény? :)

      Törlés
  2. Abban egyetértek, tényleg van pár ijesztő kép.
    Igen, láttam; örülök neki. :) A címe is tök jó.

    VálaszTörlés