Lehull a lepel #6: Hazug csajok társasága

- Hazug csajok társasága borítóleleplezés -


- A borító -




- Véleményem a borítóról -


Előre leszögezem: nem láttam a sorozatot és nem igazán ismerem ezt a szériát. Nagyon keveset tudok róla, bár szerintem pont eleget ahhoz, hogy érdekelni kezdjen a könyvbeli megfelelője, plusz láttam a Halloweeni trailert és nagyon szeretem az opening alapját szolgáló Secretet, így egyértelmű, hogy olvasni akarom ezt a regényt. Na, de még nem írtam a borítóról, bár szerintem már kitalálhattátok, hogy miért is hoztam fel a tv képernyőin futó verziót: a Könyvmolyképző a sorozatból veszi a maga borítóját. Szeretem az ilyenfajta megoldásokat és ez egy nagyon jó döntés, lévén, hogy a korábbi Ulpiusos (ami nekem megvan) a sárga alapú babával nem a legszebb.
Az új képen lévő lányok sárosak és ugye a koporsó nincs itt, azért ki lehet találni, hogy miért is olyan koszosak az egyébként szép ruhában lévő szereplők, vagy ez egy metafora az eltemetett titkokra, ehhez az elméletemhez pedig a középen lévő csajszi is szolgáltat bizonyítékot a kéztartásával, lényegében ez keltette fel a figyelmem: vajon mit titkolhatnak?



- Fülszöveg -


Alison három éve tűnt el, egy pizsamaparti után, és azóta sem látta senki. Az elit pennsylvaniai iskolába járó barátai meggyászolták, de megkönnyebbülten fel is sóhajtottak. Mindegyikük őrzött egy-egy titkot, amit csak Alison ismert, és ha a pletykára éhes világ tudomására jut, tönkreteheti őket. Amikor egymás után kapják a névtelen e-maileket és szöveges üzeneteket, pánikba esnek. Az áruló vajon a saját köreikből való? Vagy ami rosszabb: Alison visszatért?

Egy rendkívül izgalmas sorozat indító kötete.


- A szerző -



Sara Shepard a híres Pretty Little Liars és a The Lying Game könyvsorozatok szerzője, mindkettőből sikeres tv-sorozat készült a FreeForm csatornára.

Az írónő Torontóban született, van egy testvére, Ali. A New York Universityn tanult, és Brooklynban kreatív írást is tanult. Az első könyve, a Hazug csajok társasága 2006-ban jelent meg. Az írónő jelenleg Pittsburghben él férjével és kutyusaival.

Érdekesség, hogy a Pretty Little Liars tévésorozat két részében is szerepelt (1x07 és 5x24), igaz, cameo szerepekben tűnt fel csupán.


- Linkek -





A bejegyzés az alábbi címkékhez tartozik:



Lesd meg őket is!

0 megjegyzés