Áprilisi tervek és LoL (mi más?)


Azon gondolkodom, hogy legyen-e zárás, mert nem voltam valami aktív márciusban... de azért szeretnék egy áprilisi listát összehozni, azért vagyunk most itt. Egyébként vizsgára készülök és az a munkával együtt kiüt erősen, pl valamelyik nap már a tankönyvön aludtam... úgyhogy ez most egy ilyen időszak, nyáron visszarobbanok, becsszó! De addig is, őket olvasom erősen:


Hamarosan végzek velük, főleg az 5 perc angollal, amit egy nagyon jó tankönyvnek tartok, Szalai Nóra jobban magyaráz, mint a többi segédkötet írója. Az Örökké a tiédet, illetve Az Elveszettek szigetét felváltva olvasom, de nehéz lenne még véleményt mondanom róluk. A középső kötet őrülten foglalkoztat, de tuti nem azt fogom befejezni hamarabb, mert most inkább a harmadik művet nyúzom. Egyébként láttam az Utódok c. filmet, arról is lesz értékelés hamarosan és nem tudom, hogy készítsek-e összehasonlító véleményezést róluk...

- Várólista -



Nem is igazán tudom, hogy mivel folytassam a sort, ha kilőttem a mostaniakat, ezért is raktam fel ide több regényt, de tuti, hogy ennyit nem fogok tudni legyűrni áprilisban. Mindenesetre a Kiéhezettek nagyon nagyon érdekel, lehet, hogy őt kapom elő legközelebb, de a Fangirl is ilyen, na meg régóta várólistás.

- Értékelés várható -



Húha, itt komoly elmaradások vannak, de tuti, hogy ebben a hónapban igyekszem őket lecsökkenteni. Az Elitről és a Cinderről nem írok majd olyan hosszan, ellenben a Breaking newsról lesz mit regélnem - nem is igazán jött be meg iszonyúan hosszú, jutott bele tartalom bőven. Az Így jártam az életemmel bejegyzése készül és utána szerintem a Közel a tűzhözt írom meg. A maffia ágyábanhoz talán lenyugodtam - egyáltalán nem jött be - és az Oculus is érkezik.

LoL-percek

- Kívánságlista -

Veigar (megszerezve)
Anivia
Syndra
Nami
Orianna
Ezért szeretem nagyon: a csapatjátékban (ha már megvan egy szimpatikus team) mindegy, hogy ki viszi a killt, csak az a fontos, hogy számíthassunk egymásra. Ha pedig az ellenfél jobb, tudni kell azt elismerni:


- All hail my new main -

,,Az én elmémből, a tiédbe!"
Sona
A Játéktermi skinszéria pár darabja (hol van Veigar?!)
Első sor balról jobbra: Sona, Riven, Miss Fortune
Hátul jobb oldalt: Hecarim
Leghátul: Blitzcrank

Kipróbáltam, az eredmény:


23 kill, 4 halál, 20 assziszt
Mides ellenfél: Fizz
(És győztünk.)

- Sona zenéi -



- Április 1 login screenje -

Nem Draven, hanem Draaaaaaven-nap volt!
(Ez az a zene... imádom!)


- Legjobb login screen -


- Arcade, vagyis Játéktermi skinszéria -


Lesd meg őket is!

0 megjegyzés