Májusi tervek

Innen
Áprilisról megint nem érdemes sokat regélni, sajnos nem történt sok minden, ezért csak egy rövid listát hozok a teendőkről, beszerzendőkről.

- Várólista -


Már olvasom a Dummies-t, hátha találok benne jó ötleteket, bár ki tudja... az 1000 kérdés, 1000 válasz hasznos, meg kell ismerkednem vele bővebben sajnos. Az Örökké a tiéd változatlanul tetszik és birizgálja a fantáziám, de egyben nehéz olvasnom. Na majd a hétvégén (a következőn) nekiesek rendesen! Az Égett-hegyi könyvtár az aktuális olvasmányom, bár az sem a legkönnyebb, elég durva jelenetek vannak benne. A Diary of an 8-bit warrior pedig kikapcsolódásként került fel ide, hátha jó lesz, meg érdekel a Minecraft.

- Értékelés várható -


Most tuti, hogy a Cinder és az Elit egy bejegyzésbe fog kerülni és lehet, hogy hozzájuk csapom még a trilógia utolsó részét. Az Elveszettek szigete érkezik hamarosan, valószínűleg csütörtök után, addig meg túlélés van. Vagy valami hasonló.


- Kívánságlista -

Yasuo
Még mindig rá gyűjtök, ez változatlan.

Ezreal
Na meg rá!


És Ahri skineket szeretnék a legjobban, pls Rito!

Illetve az összes Project skint. Nem kérek sokat!
- Napi LoL videók -


Dante Axe készíti a legjobb LoL-os paródiavideókat, nagyon tehetséges, néha fárasztó, pl a fenti loop song is tőle származik.

Táncoljuk egyet:
(Az egyik karakter tánca és a hozzá tartozó ihletadó forrás.)


És igen, voltam már bőbeszédűbb is, de izgulok, úgyhogy sajnos most ennyi sikerült. Nehéz koncentrálnom...

Lesd meg őket is!

0 megjegyzés