Programajánló #10: Dan Wells Budapesten


Dan Wells Budapestre látogat!


Az egyik legnagyobb nevű kortárs thriller és ifjúsági thriller író, Dan Wells október 18-án 18:00-tól a Bem Moziban dedikál, amelyre díjtalan belépés mellett a Fumax Kiadó minden könyvbarátot sok szeretettel vár. A helyszínen a kiadó jóvoltából kaphatók lesznek a szerző korábbi, valamint legújabb kötetei és Peter Clines 14 című horror-thrillere is. Október 19-én, szerdán 17:00-tól az Allee bevásárlóközpontban található Libri könyvesboltban dedikál az amerikai szerző, melyre ismét csak sok szeretettel vár a Kiadó minden érdeklődőt. Wells kötetei itt is kaphatóak lesznek, immár a könyvesbolt kínálatában.


Az esemény


>> Link <<

A Nem vagyok sorozatgyilkos-, a Részlegesek- és Az ördög egyetlen barátja-trilógia szerzője, Dan Wells Magyarországra látogat, hogy találkozzon a magyar olvasókkal! 

A Kiadó kapásból két találkozási lehetőséggel is készül a rajongók számára: 

1. Panel majd dedikálás: október 18. 

A panel (beszélgetés Dan Wells-szel) 17:00-kor kezdődik.
Helyszín: Bem Mozi, 1027, Margit körút 5. 

FONTOS: a férőhelyek száma a panelen korlátozott, 120 ülőhely és még néhány állóhely, így ha ezt is meg szeretnéd hallgatni, mindenképp érkezz időben! 

A 18:00-kor kezdődő dedikáláson már nincs létszámmegkötés. Ha csak dedikáltatni szeretnél, nyugodtan érkezhetsz akár 19:00 körül is, nem kell sietned.

Az előrendelhető Dan Wells-regény, az exkluzív novella-kötettel érkező Csak a holttesteden át, a Nem vagyok sorozatgyilkos trilógia-omnibusz kötet és Peter Clines 14 című regénye ITT LESZ ELŐSZÖR ÁTVEHETŐ! Kapható lesz még Dan Wells összes magyarul megjelent kötete valamint Peter Clines 14 című thrillere is. Ha vásárolni szeretnél, érkezz már 17:00 előtt, hogy zavartalanul meghallgathasd a panelt. 

2. Dedikálás és találkozó: Október 19., 17:00, Libri Allee. 

A belépés mindkét helyszínre ingyenes, a Kiadó minden olvasót és leendő olvasót az író nevében is sok szeretettel vár!

Lesd meg őket is!

0 megjegyzés