Project Amv: DollHouse (2016. november)

,,Please don't let them look through the curtains!"
A piacon egyre inkább teret hódítanak a lyrics amv-k. Ez a kifejezés azt jelenti, hogy a zeneszámok alá bevágják a szövegeket és ezt megtámogatják képekkel, a szerkesztő által animált fanartokkal, egyéb, nem mozgó produktummal, amit ők töltenek fel élettel. Tehát egy egyszerű képes, feliratos videó, amiben többnyire nincs animéből kivágott rész. A műfaj érdekesebbnél érdekesebb amv-ket termelt magából, viszont nem véletlen, hogy alig, vagy egyáltalán nem jelent meg a blogon, ezen a rovaton belül ilyen alfaj. Nem szeretem őket, mert nem tudnak minőségi tartalmat készíteni a készítők, sokszor valami silány, összehányt valamit kapunk, ami alig nevezhető értékes anyagnak.

Erre jön a DollHouse és valami olyat mutat, amitől nem tudtam mit mondani, csak automatikusan berakni ebbe a rovatba, tudniillik ez a videó teljesen olyan, mint amit én akarok készíteni. A zeneszám önmagában komoly, de a készítők (mert hogy ez egy MEP, multi editor projekt vagyis többszerkesztős videó) az apróságokkal még inkább kihangsúlyozták a lényeget. Átgondolt munka és nagyon is tetszetős, így álljon itt a november hónap Project Amv címének győzteseként:


A Danganronpa anime tökéletes alapanyag ehhez a videóhoz és lehet azért tetszett nekem ennyire, mert kb ismerem a karaktereket (a három szériából csak egyet láttam), viszont szerintem önmagában is megállja a helyét ez a fajta lyrics amv. Remélem sok ilyet találok még!

Lesd meg őket is!

0 megjegyzés