Kossuth kiadó újdonságai

Most jött a hírlevél:
Megjelentek:
Jostein Gaarder: Sofie világa
Sophie Hannah: Idegen arcocska

A felsőt még gimis filozófiatanárom ajánlotta, a másiknak pedig a fülszövege érdekes.
Itt vannak: Sofie, miután édesapja eltűnik a szeme elől és az életéből is, naponta talál levelet a postaládájában, amelyben a „nagy életben” igyekszik őt valaki eligazítani. Sofie komolyan veszi ezeket az üzeneteket, elmélyed az élet rejtelmeiben, és fejteni kezdi azok tartalmát. Napi izgalmakra, gyermeki történetekre egyszerűsödik a hétköznapi élet, tele olyan eseményekkel, amelyekben felnőtt, nevelő szülőként is részt kell vennünk.
 A világszerte ismert szerző műve ma már klasszikus, amelyre hivatkozni illik, és több mint két millió példány fogyott belőle Európában.
 Megjelent nyomtatásban és e-könyvben!Csupán két óráig volt távol.
David, a férje vigyázott a kéthetes lányukra. De amikor Alice Fancourt belép a gyerekszobába, rettenetes rémálom veszi kezdetét. A nő ragaszkodik hozzá, hogy a bölcsőben alvó kisbaba idegen, még soha nem látta. …Az egyre ellenségesebb és veszélyesebb David állítja, hogy a felesége vagy megőrült, vagy hazudik. Hogyan éri el Alice, hogy a rendőrség higgyen neki, mielőtt nem késő?

„Borzongató thriller. Napokig gondolkodtam a könyvön és ez általában jó jel.” – GuardianBeleolvasni itt lehet: http://www.kossuth.hu/letoltes/Idegen_arcocska_reszlet.pdf
http://www.kossuth.hu/letoltes/Sophie_vilaga_reszlet.pdf


Köszönöm a figyelmet! 

Lesd meg őket is!

0 megjegyzés