Zárás (2016. február)

Megdőlt a beszerzéseim rekordja!

*tánc*

- Vettem, kaptam -


Két könyvet szereztem be februárban (az egyiket kaptam, a másikat vettem) és most olyan büszke vagyok magamra!

- Februárban olvastam -

Sajnos a kapott műveim számával megegyezik az olvasott könyveim értéke, mert csak két kötetet végeztem ki ebben a hónapban: a Breaking news-t, amivel elég rendesen megszenvedtem és a könnyedebb Cindert, amelynek folytatását kíváncsian várom.


- Most olvasom -


Kb a felénél járok. Tetszik és nagyon kíváncsi vagyok, hogy A. M. Aranth hogyan zárja a sztorit!

- Februári értékeléseim -

Februárban nem voltam olyan aktív értékelések terén, mert csak kettőt tettem közzé: a Jók és Rosszak iskolájáról írtat illetve a Példa-képekről szóló szösszenetet. Nem igazán akartam erőltetni a véleményalkotás témát, ami most nem igazán ment, de remélem márciusban visszajön a közléskényszerem! Bár az sem mondható el, hogy pangott a blog, inkább csak a rovataimra koncentráltam... először hoztam egy koncertajánlót, majd az átütő sikerű Mit olvasnak a molyok? 11. részét. Márciusban tuti megcsinálom a széria 12. tagját, sőt még egy kis újdonságon is gondolkodom ezzel kapcsolatban, de pszt, ha itt lesz az ideje, kirakom! Ezeken kívül megmutattam várólistám új darabját, amely a Tarandus Kiadónál fog hamarosan megjelenni. Regéltem egyet az Örökké a tiéd borítóiról, illetve egy KKB-s projekt szintén helyet kapott a blogon: én az ifjúsági retellingek körét választottam fő témának. Teljesen új rovat a LoL-percek, amiben megmutattam a fangirl énem egy részét, de több LoL-os poszt lesz még: hamarosan érkezem egy ajánlóval illetve, ha lesz hozzá kedvem, fejlődési naplót fogok vezetni, amelyben kivesézem az egész általam látott élményt és világot.
Azért az újdonság mellett a régire is fordítottam időt, elhoztam a Pretty Little Psycho-t, mint a hónap amv-jét, a Project Amv legújabb darabját.

Nem igazán terveznék előre, vagy legalábbis nem írom le ide az elkövetkezőket, mert nem hiszem hogy bármit is meg tudnék tartani belőlük. Úgyhogy marad a meglepetések sora, már ha lesz rá kapacitásom. Viszont van, ami nem változik, méghozzá az, hogy egy csomó-csomó regény értékelését meg akarom írni, az övékét:

- Várható Értékelések -


- Februári Várólista -


Őket nagyon szeretném! Nagyon, nagyon!

- Februári kívánságlistám -


Hát úgy néz ki nem fogom tudni megismételni az előző rekordom... sok regény érkezik és közülük sokra van szükségem! Nagyon, nagyon!

- Kedvenc zeném -



Elkapott újra a DDR (Dance dance revolution) láz, ezért is hallgattam ezt a hónapban majdnem állandó jelleggel. A szőnyeg oké, a tánctudás töltődik - ami mondjuk nem kell hozzá, de gizda ezt így leírni - illetve a gépem lassú és ezért idegbaj elindítani a Stepmániát. Mindenesetre töretlen a lelkesedésem és szeretném egyszer úgy nyomni, mint ez a fiúcska:


Az Afronova nehéz, főleg ezen a szinten... könnyűnek tűnik, de nem az, mert gyorsan kell ugrálni pattogni és ha valaki nem szokott hozzá az alsó és mondjuk a felső leugrásához, akkor ennyi. A hirtelen halál meg nem kegyes... (tapasztalat).

Lesd meg őket is!

0 megjegyzés