Programajánló #14: Luther 1. - Az út könyvbemutató

Könyvbemutató: Luther – Az út


„Non sum. Az nem én vagyok, aki gyávasággal őrzi a bölcsességét.”
A Harmat Kiadó tisztelettel hívja és várja Cs. Szabó Sándor: Luther – Az út (I.) című könyvének bemutatójára és dedikálására 2017. október 26-án, csütörtökön 17:30-ra a Libri Könyvpalotába. (Budapest, 1072 Rákóczi út 12.)
A szerzővel és dr. Csepregi Zoltán egyháztörténész-professzorral Kőrösi-Gilicze Réka, a Magyar Református Szeretetszolgálat kommunikációs vezetője beszélget.
Hívja meg barátait is a budapesti eseményre: ide kattintva!
Közreműködik: Ignácz Dániel
2017. október 27-én, pénteken 17 órakor a Libri Debrecen Könyvesboltban (Debrecen, 4029 Csapó u. 30.) a szerző és Horsai Ede egyetemi lelkész beszélgetésére várjuk szeretettel, melyet Békési József szerkesztő, műfordító moderál.
Hívja meg barátait is a debreceni eseményre: ide kattintva!
Közreműködik: Fekete Dániel, a Bartók Rádió Mikrofonpróba című tehetségkutató műsorának résztvevője


Cs. Szabó Sándor életrajzi regényében a reformáció legendás alakjának, Martin Luthernek a korai évein és tanulmányain keresztül követhetjük végig, miként válik egy egyszerű parasztgyerek korának egyik legmeghatározóbb gondolkodójává. A kétkötetes mű első része a kezdetektől egészen 1517-ig, a 95 tétel megszületéséig mutatja be az eseményeket fizikai és lelki síkon egyaránt, ennek köszönhetően pedig egy igazi hús-vér ember alakja elevenedik meg előttünk.
A könyv Facebook oldala: Luther – a regény
A szerző blogja: Luther – a regény

Beleolvasó

(A közleményt változatlan formában osztottam meg, forrás: a Harmat Kiadó.)


Ez a bejegyzés a Programajánló sorozat tagja.

A posztot megtalálod az alábbi címkéknél:

Lesd meg őket is!

0 megjegyzés