Januári összesítés

Mielőtt még a Tűz lobban a mélyben értékelését hoznám szeretnék egy összesítőt írni, és ez lesz az egyik új rovat is a blogon.

Ugye a vizsgaidőszak miatt az olvasási oldal szegényes, inkább a rövid könyveket preferálom, mint a hosszú és elgondolkodtató műveket. Egyszer akadtam ki, hogy az idegességtől képtelen voltam tanulni, soha többet nem akarom ezt érezni. Akkor nagyon hiányzott a könyvek ereje, az, hogy ki tudjanak kapcsolni. Régen nagyon sok klasszikust tudtam olvasni és érthetetlen kortárs regényeket is, sajnálom de az egyetem mellett most csak a szórakoztatók mennek. Mert azok kapcsolnak ki, azok feledtetik velem azt, hogy egy botlás és vége a dalnak, fizethetek rendesen.

Szóval ők a januári könyveim:


A Leviatán, Smaragdzöld és Cinder születésnapi ajándék volt szüleimtől illetve vőlegényemtől.
A Legenda illetve a Hollófiúk és A cafka a családom többi tagjától kapott könyvek.

Nagyon nagyon szívem csücske a Disznóból nem lesz grófkisasszony, @FFG ajándéka. Szívsebre egy kis gyógyír, ezért is örültem neki annyira és @FFG nem is tudja milyen sok mindent köszönhetek neki.


Az Öngyilkos szüzek c. példányt a postán találtam meg és a sikeres vizsgám miatt meg is vettem. A felhúzhatós lány ugyanez, csak egy másik vizsgánál (az utolsó, múlthét csütörtökinél). Igazából ezek már februári könyvek, csak hát elég furcsán nézne ki az Öngyilkos szüzek ott egyedül.
A Magyarország természetföldrajza egy tankönyv, a Gyilkosság méretre pedig ajándék volt a vőlegényemnek, de hát közös a könyvtárunk...

Februárban még képlékeny hogy mi lesz, azt tudom, hogy zh-k, de igyekszem minél több erőt belefektetni a posztokba és nem lesz szünet.

Lesd meg őket is!

0 megjegyzés