1 / 6
4 / 6
5 / 6
6 / 6

Posted by : Liliane Evans hétfő, március 04, 2013


A mostani borítóval molyos barangolásaim során találkoztam, egyszerűen megragadó a lány szomorúsága és a féloldalas profil egy kicsit rá is erősít erre.
Tehát íme: A soha határaAz Ulpius kiadó gondozásában fog megjelenni, örülök hogy nem maradtak a Szürke vonalnál (mármint borítóügyileg).

Fülszöveg:
Camryn Bennett még csak húszéves, de azt hiszi, pontosan tudja, milyen lesz majd az élete. Ám egy vad éjszaka után az észak-karolinai Raleigh legmenőbb belvárosi klubjában ismerősei és önmaga elképedésére úgy dönt, otthagyja megszokott életét, és elindul a vakvilágba. Egy szál táskával és a mobiltelefonjával felszáll egy távolsági buszra, hogy megtalálja önmagát – és helyette rálel Andrew Parrish-re.

A szexi és izgató Andrew úgy éli az életét, mintha nem lenne holnap. Olyan dolgokra veszi rá Camrynt, amilyenekre a lány sosem hitte magát képesnek, és megmutatja neki, hogyan adja meg magát a legmélyebb, legtiltottabb vágyainak. Hamarosan ő lesz Camryn merész új életének központja – olyan szerelmet, vágyat és érzelmeket kelt, amilyeneket a lány korábban elképzelni sem tudott. De Andrew nem árul el mindent Camrynnak. Ez a titok vajon örökre összehozza őket – vagy mindkettőjüket elpusztítja?

A fülszöveg vége miatt olyan Szürke ötven árnyalata típusú könyvnek hangzik, remélem nem egy újabb szent szarozó Anát kapunk, mert nem tudom mit csinálok.

Mit gondolsz? Kíváncsi vagyok a véleményedre!

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © A művészet nyelve - Himitsu - Powered by Blogger - Designed by Himitsu -