Agave infók

Fülszöveg: 

A HATALOM CSAK EGGYEL OSZTHATÓ.

A háború dúlta Földön a sors és a körülmények egy különös csoportot hoznak össze: egy fasisztát, aki államcsínyt tervez, egy zongoristát, aki az elméjével játszik a hangszeren, egy First Ladyt, aki mindent a kezében akar tartani, és az utolsó praktizáló pszichiátert. És miközben a társadalom tetején állók a hatalomért marakodnak, az elnyomott alsó osztály kezd magához térni a kábaságból, egyre többet kérdez, egyre inkább tudatára ébred helyzetének és erejének. Philip K. Dick ebben a regényben is rá jellemző módon időutazásból, pszichoterápiából, telekinézisből, androidokból és neandervölgyi mutánsokból gyúr egy olyan történetet, amelyben összeesküvés összeesküvést ér, és szokás szerint semmi nem az, aminek látszik.

Április 25-én fog megjelenni Philip K. Dick életművének 25. darabja, Az utolsó szimulákrum. Nagyon jól hangzik a fülszöveg és még nem olvastam Philiptől semmit, szóval érik egy találkozás vele.

Más:
Szerda éjfélig rendelhető még elő 35% kedvezménnyel China Miéville Konzulváros című regénye egybekötve Iain M. Banks Félemmetes géjpezetével, s ehhez ajándékba jár az Ellentétek című regény is Banks-től, így a három könyv csak 4070 forintba kerül, ráadásul márciusban dupla hűségponttal is gazdagabbak lehettek. Infókért katt a lenti linkre:

http://www.agavebolt.com/772-konzulvaros-felelmetes-gejpezet-es-ajandek-konyv.html

Lesd meg őket is!

0 megjegyzés