Ciceró kiadós megjelenések

Ugye szombaton jelent meg a Szent Johanna gimi 8. része, az Örökké, de csak hétfőtől lesz kapható a boltokban is, ezért nem is csúsztam el annyira. Előrendeltem, meglátjuk milyen lesz.

Fülszöveg:
"Okos kis könyv ez, elindult a saját útjára. Én pedig most magára hagyom, elengedem, hiszen én azt hiszem, mindent megtettem, amit lehetett, mindent úgy írtam, ahogy szerettem volna, most pedig elégedett vagyok az eredménnyel, mert tudom, én a kezdetek kezdetén valami ilyesmit akartam a végére. Nem egy finálét, elcsépelt ömlengést vagy túlcsavart szálakat. Úgy érzem, ez a sorozat az egyszerűségével nyerte el mindazt, amit elnyert, én pedig végig tartottam magam ahhoz az elvemhez, miszerint „ez csak egy sztori egy hétköznapi lányról, A FIÚRÓL (csupa nagybetűvel), a tanulásról, a barátairól, a családjáról, az életéről meg úgy általában, a Szent Johanna gimiről”. (Leiner Laura)
"Long live Laura Leiner and ST. JOHANNA'S HIGH SCHOOL!"—Meg Cabot, a Neveletlen hercegnő naplója és sok más bestseller szerzője
Ár: 3990 Ft


A következő könyv, A lázadó március 12-én fog megjelenni, tehát jövő héten. Még nem olvastam az első részét, de tervben van, szóval így egyértelmű volt, hogy ez a rész is várólistás lesz.

Fülszöveg:
Egyetlen döntésed hatására megváltozhatsz – vagy akár meg is semmisülhetsz. Minden egyes választásunknak megvannak a maga következményei – Tris Prior is megtapasztalja ezt, amikor nyugtalanság s zavar támad körülötte a társadalom valamennyi csoportjában. Meg kell próbálnia megmenteni a szeretteit – és önmagát –, miközben újra meg újra szembesül a fájdalom, a megbocsátás, az azonosulás, a hűség, a politika, a szerelem és a szeretet kérdéseivel.
Ár: 2990 Ft


Áprilisra várható a lenti regény, ami nekem még azért is várós - a története mellett - mert Kleinheincz Csilla fordította/fordítja.

Fülszöveg:
Szeptember egy kislány, aki kalandokra vágyik. Amikor a Zöld Szél és egy Leopárd Tündérföldre invitálja, természetesen elfogadja a meghívást. (Te talán nem tennéd?) Tündérföldön azonban nagy a zűrzavar, és egy tizenkét éves kislányra, egy könyvszerető sárkánygyíkra és egy Szombat nevű, különös és majdnem emberi kisfiúra hárul a feladat, hogy legyőzzék a gonosz Márkinőt, és helyreállítsák a rendet.
Catherynne M. Valente részletekben kezdte el közölni Szeptember kalandjait az interneten; a történet rengeteg rajongót és az évtized legjobb netes írásművének kijáró Culture-Geek díjat hozta el számára.
„Őrült, ínyenc hancúrozás ez a mese – tele furcsaságokkal, szeszéllyel és örömmel.”
Holly Black, a Spiderwick krónikák írója
Ár: 3490 Ft

Az utolsó regény szintén áprilisra várható. Még nem olvastam az első részt, de nagyon megosztó könyv, vagy szeretni vagy utálni lehet és nagyon kíváncsi vagyok én vajon melyik csoportba fogok tartozni. Sorozatot nem hagyok félbe, tehát várólistás lesz.


Fülszöveg:
A trilógia harmadik része.
A Társadalom elhagyása után, a Felkelés – és egymás - kétségbeesett keresése közben, Cassia és Ky ugyan megtalálják azt, amit kerestek, de újra elveszítik egymást: Cassia a Társadalomban kap munkát, ahonnan a Felkelésnek kell dolgoznia. Kyt a Társadalom határain kívülre vezénylik. Az eseményeket nem lehet előre megjósolni. Hamarosan azonban lehull a lepel néhány titokról, és új fordulatot vesznek az események.
A New York Times bestseller listáját vezető Matched-trilógia izgalmas befejező részében, Cassia megbékél a nehézségekkel, amikkel az egyéni szabadságot korlátozó élet elleni lázadás jár, keresi a számára korábban elérhetetlennek tűnő szabadságot, és tiszteletben tartja a szerelmet, ami nélkül nem tudna élni.
Ár: 2990 Ft

Ti melyik megjelenést várjátok? 

Lesd meg őket is!

2 megjegyzés

  1. Mindegyiknek. :) Mármint mindegyik várólistámon van, úgyhogy elleszek velük áprilisban (ill. SZJG-vel a héten). :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem ott a hetedik rész. :D
    Jó olvasást! :)

    VálaszTörlés