Pillanatkép #20

Most olvasom:

Olyan furcsa ez a regény, mert kísértetsztorihoz nem igazán illik a nyár és a napsütés, ezért is érzem furán magam ha olvasom. Bár szerintem itt nem ez a lényeg, meg még nem tudom miért vannak benne egyáltalán szellemek, meg ezek azok-e, de legalább a katicarajzásra már van egy teóriám! Egyébként ez egy megosztó regény szerintem, mert létezik egy benyomás, amely a fülszöveg alapján alakul ki, meg van a regény szövése, amely egyáltalán nem egyezik az első gondolatokkal. A könyv mellett nem lehet szó nélkül elmenni tehát fogok tudni regélni róla, plusz veszett jó hangulata van és erősen üzenni akar nekem valamit, de még nem tudom mi az, majd a csattanóval vagy ráeszmélek arra vagy nem.


Őket választottam a múltkor:


Négyből kettőt olvastam el, bár a The Duff című könyvvel is sikerült pár fejezetnyit haladnom. Lassan, de biztosan célba érek... A Trigger Warningról már írtam, a Toborzásról később fog megjelenni az értékelésem.

Helyettük őket raktam fel:


A Túlvilágokat ma kezdem ha jól haladok A katicák évével.


Értékelések várhatóak: 


Egy picit még várni kell rájuk, mert a korábban említett nyári felfordulás most ért el hozzám és idő míg megszokom a változásokat. A Nem boci! érkezik majd A katicák éve után, remélem lesz elég erőm megírni őket jövő héten, ez a meleg nagyon kifáraszt. A Calderon és a Marokkói szerelem a következő hétvégén lesz majd kint reményeim szerint.

Lesd meg őket is!

0 megjegyzés