ego

Vasárnapi válasz #7 - több magyar mint angol nyelvű

Nagyon szeretem megtervezni az olvasásaimat és ezért úgy gondolom, hogy jó ötlet ezt a rovatot indítani, amely minden héten vasárnap jelenik meg. Az eredeti rovat címe a WWW volt, de a kérdések kezdete megváltozott és úgy gondoltam, hogy jobb ha magyarosítok és így lett belőle Vasárnapi válasz.

Lássuk a szabályokat:

Ahhoz, hogy játszani tudd, válaszold meg az alábbi három kérdést:

Mit olvasol jelenleg?
Melyik könyvet fejezted be mostanában?
Mit gondolsz, mit fogsz olvasni legközelebb?

Mit olvasol jelenleg?


Nagyon tetszik a Love and... fiatalos stílusa, meg nem is annyira vészes olvasni csak hozzá kell szokni a matematikus gondolkodáshoz... Az ötödik hullám pedig az első helyre került, így egy kicsit tolódik minden, mert több kedvem van a disztópiákhoz.

Melyik könyvet fejezted be mostanában?


Még gondolkodom rajta, elég érdekes élmény volt egy elég nehéz témával.

Mit gondolsz, mit fogsz olvasni legközelebb?


Elkezdtem és egyelőre tetszik, az meg a másik, hogy nem esett bele abba a csapdába, amit a Remembrance állított neki nálam... ez furán jött ki, de az értékelésben majd megmagyarázom.


Mivel kicsit rövid ez a bejegyzés, úgy gondoltam, hogy bevezetem az előretervezést és megpróbálom tartani az ütemtervet... még én is kíváncsi vagyok hogyan fog ez sikerülni.

Tehát a következő hétre tervezett olvasásaim:


Az előző hét listáját megint nem sikerült teljesíteni, maximum az 50%-át a Bonaca és a Viharpárduc regénnyel, de ez nem zavar, mert interjúra meg próbanapra mentem, szóval nem volt időm olvasni (plusz izgultam is rendesen). Hátramaradt a két angolom a The Girl and the... és a Love and Other Unknown Variables. A mostani listára újra felkerült az Átkozott balszerencse és a Fekete madarak árnyékában, de az első könyv újraolvasás lesz.

Jövő hétre tervezett értékeléseim:


A Queen of Somedayről ma szerettem volna írni, de már nem fog összejönni, így az jövő hétre marad.

Lesd meg őket is!

2 megjegyzés

  1. Kíváncsi leszek, mit írsz a Queen of someday-ről és a Viharpárducról. Az a kettő nagyon érdekel, a Fekete madarak árnyékában sem lehet rossz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindkét értékelésben lesz negatív is, sajnos a Viharpárducot sem kímélhetem. :(

      Törlés