LoL-percek #1

Készülődik az új bejegyzésem, de kb annyira szeretek a youtube-on lógni, mint könyveket olvasni és találtam pár újabb gyöngyszemet. Hogy ne álljon sokáig ,,üresen" a blog új tartalom nélkül, bemutatok a League of Legends-hez készült anyagokból párat.

Forrás: deviantart.com
Ahri
Kedvenc kinézetem:

Popsztár Ahri
Ez az igazi csapatmunka:


Amúgy itt megjelenik Ahri, a rókalány, na ő az egyik mainem, fő karakterem - elég komolyan tud sebezni jó kezekben és remélem, hogy egyszer sikerül már vele pentáznom ARAM-on (a négyszeres gyilkosság már megvan).

Forrás: League of Legends játék
Sona
A harmadik mainem, a korábban bemutatott Lux mellett, Sona. Ő az egyik legerősebb support a játékban, de főleg ARAM-on. Életerőt, sebességet és támadási erőt ad, stb, stb. Komoly erőt képvisel!
Ezt pedig akkor mondja, amikor kiválasztásra kerül:
Csak te hallasz engem idéző. Melyik mesterművet játsszuk ma?

Teemo a játék legutáltabb karaktere a lopkodás és minden ,,cukiság" miatt. Picit túlzás, amit képes művelni megfelelő kezekben, ő bizony a sunyulás legendás művésze:


 Általában ha ellenünk van, ez a két szó nagyon is sűrűn követi egymást:

Vickytől loptam kértem el. (Innen)
És cukinak tűnik, de nem! Nem az!


Dravent szeretném megszerezni, egy egoista, masszív adc:

Klasszikus kinézet
Az egyik ötletes skin.
Itt pedig a mondataiból, kinézetekből összevágott mix látható, amiben kiderül, hogy miért egoista... bár ez a login screen zenéjéből is kitalálható.


Ilyen:


És vége a Dominion játékmódnak, bár én nem nyomultam sokat azon... de azért álljon itt emlékeztető arról, hogy ilyen is volt:

A minőséget vegyétek fel 720-ra.


Lesd meg őket is!

2 megjegyzés