3 / 6
4 / 6
5 / 6
6 / 6

Posted by : Liliane Evans kedd, július 09, 2013


Ez most nem könyves, ma még vár rám egy jó kis tanulás mert holnap lesz az utolsó vizsgám. Tudom, sokat beszélek róla de ez azért van mert ez az amit szinte lehetetlen kategóriának tartok mármint lehetetlen hogy nekem meglegyen és félek tőle. És mégis: nem akarom feladni!

Olyan önmotiválás, na.

Ami ezután jön: a Keserű ébredés kritika. Igen, tudom hogy recenziók meg ilyenek, de tanulás közben olyan könyvet kerestem amin csak átfutok ész nélkül szinte és nem kell arra figyelni hogy mik a hibák, mi az érdekesség, hanem csak úgy kikapcsol. Olvashattam volna határidőset is, de hát akkor az minőségromlással járna. Így is kíváncsi leszek hogy egy kisebb csönd után hogyan fogok majd hosszabb bejegyzést írni, úgy érzem a beszélőkém kicsit rozsdás de hát meglátjuk mi jön ebből össze.

És mi jön még? Változás, gondolkodtam sok dolgon és úgy érzem ez majd kelleni is fog. Nemcsak bennem hanem a blogban is. 

És most mi jön? A hatodik vizsgaidőszakom utolsó megfeszített estéje. Utána? Olvasás és munkakeresés. Kissé irigykedem az érettségi előtt álló önmagamra, akkor minden könnyebb volt és most nem csak a vizsgákra értem. ,,Burokban éltünk" és ezért nagyon haragszom! 

Így hogy egy kicsit kiadtam magamból könnyebb, bár még mindig egy szunnyadó vulkán van itt (posztvulkanizmus az amitől mindjárt sírok), inkább megyek! 

Ha én nem adom fel, más se merje megtenni!

Kiskacsát mindenkinek:

{ 2 megjegyzés... read them below or Comment }

- Copyright © A művészet nyelve - Himitsu - Powered by Blogger - Designed by Himitsu -