Agave Infók: Zoë története

„Magával ragadó! Scalzi parádés párbeszédei minden bizonnyal új olvasókat fognak toborozni, különösen a fiatal felnőttek közül.”
Publishers Weekly

„Pontosan annyi szív és furmány, amennyit Scalzitól elvárunk... Rohanj, és vegyél gyorsan a gyerekeidnek is egy példányt, különben a tiédet fogják lenyúlni.” 
Cory Doctorow

„Lebilincselő élmény, ahogy Scalzi a világvégén túli kalandokat ötvözi a politikai intrikákkal.”
Booklist


November 14-én – jövő hét csütörtökön – jelenik meg John Scalzi Zoë története című regénye, ami a Vének háborúja-sorozat negyedik és egyben befejező kötete. Az amerikai sikerszerző tavaly május óta töretlen népszerűségnek örvend Magyarországon is. Természetesen jövőre újabb könyvek várhatóak tőle.

Rövid tartalom:
Képzeld el...
Képzeld el, hogy tizenöt éves vagy, a rég halott biológiai apád az emberiség legnagyobb árulója, a nevelőszüleid ellenben hős exkatonák és egy új gyarmat kormányzói. Képzeld el, hogy minden lépésedet két félelmetes földönkívüli testőr kíséri, és egy komplett idegen faj tanulja tőled egy csillagközi valóságshow keretében, hogy miként kell öntudattal rendelkező intelligens lényként élni.

Képzeld el, hogy örökre el kell hagynod szülővárosod és szülőbolygód egy világvégi új gyarmat kedvéért, ahol új barátokat kell szerezned vadidegen telepesek között, hogy örömeidet és gondjaidat megoszthasd valakivel. Mert az új világ mindkettőt bő kézzel méri. Te mit tennél ebben a helyzetben?

John Scalzi nem osztott meg velünk minden részletet a Roanoke történetéből Az utolsó gyarmat című könyvében, ezért olvasóira hallgatva még egy utolsó, különleges utazásra hív minket a Vének háborúja-univerzumba és a Roanoke-ra, hogy újra átéljük a gyarmat kalandos létrejöttét.


A szerző:


John Scalzi az ezredforduló után feltűnt sci-fi írók nemzedékének termékeny és invenciózus tagja. Több stílusban és médiában kipróbálta magát: ír filmrecenziókat, ismeretterjesztő könyveket és esszéket. Dolgozott kreatív tanácsadóként a Csillagkapu Univerzum tévésorozatban; népszerű blogja, a Whatever pedig az egyik legrégibb a maga nemében. A Vének háborúja az első műve, mára kultkönyvvé vált, és további négy része jelent még meg. Scalzi szakmai elismerését jelzi, hogy 2010-ben megválasztották az Amerikai Science-Fiction és Fantasy Írószövetség elnökévé. Jelenleg az ohiói Bradfordban él feleségével és lányával.

Olvass bele a regénybe:

Kép forrása 

Alapadatok:

Szerző: John Scalzi
Cím: Zoë története
Fordító: Farkas István
Műfaj: sci-fi
Borítóár: 3280 Ft                                
ISBN: 978 615 5272 44 8
Terjedelem: 320 oldal
Kötés: puhakötés ragasztva
Megjelenés: 2013.11.14.


Lesd meg őket is!

0 megjegyzés