Pillanatkép 2.


"Szakdoga, írd meg magad!"

Érdekes, hogy még nem szenvedtem látványosan az interneten a fenti cukiság miatt, pedig  rossz szokásom az ilyesmi, szóval most engedjetek meg egy ilyen irányú posztot kérlek.

Éppen a Hazám, az ígéret földje c. könyvet olvasnám, de hát azt csak otthon tudom, így az egyetemre az Átkozott balszerencse kötetet viszem. Ezzel együtt már A titkos történetet szeretném elkezdeni, de hát ez a térképkészítés kikészített, már mindenhol feldolgozandó adatokat látok és nincs időm olvasni, mert zh-zom is bár most aránylag laza a tempó, nincs az az agyonhajszoltság ami általában ilyenkor már meg szokott kergetni. Ezzel együtt végre jó érzés valami olyasmit is kiadni a kezemből, aminek lesz haszna.

Szóval aránylag könnyen veszem az időszakot, ha az egyéni hülyeségeimet nem nézzük, viszont az olvasás sajnos nem halad, ahogy a bejegyzésírás sem. Rengeteg, rengeteg ötletem van, csak még nem jutottam el odáig, hogy megírjam őket. Mivel kevés vizsgám lesz ezért most az lesz a nyugisabb időszakom, ilyen még sosem volt!

Éppen készül a Könyvmoly párbajos összesítőm, hogy kitől melyik posztot olvasnám el szívesen. Amint feltúrom a könyvjelzőimet a forrás után és megírtam a zh-t, azonnal kikerül a bejegyzés is. Egyúttal majd a Vámpírok - Múlt és jelen c. alkotásról is hozok egy kisebb szösszenetet. Mivel nem volt olyan hosszú a kötet, csak a képek bővítettek a könyvön, nem sok írnivalóm van róla.

Hűha, ha már a könyvekről is volt szó, akkor meg kell említeni, hogy elkezdtem a Never Slow Dance With a Zombie c. könyvet... igazából csak beleolvastam és mivel könnyű a nyelvezete, gyorsan haladtam vele. A prológusban a főszereplő egyből az iskolai hierarchiával kezd, hogy vannak olyan lányok akik olyanok, mint az oroszlánok és vannak olyanok, mint ő, bár azt konkrétan azt hiszem nem írja, hogy ő egy lúzer, de nagy valószínűséggel ez fog ebből kijönni. Hogy hogyan találkozott egy zombival? És miért lassúzott vele? És miért ezzel zárta a fenti levelét? Az még rejtély. Na jó, az utolsó kérdésre tudok válaszolni, de azt majd a bejegyzésben leírom.

A mostani zenét a facebookon találtuk és párommal egyből megszerettük.

Lesd meg őket is!

0 megjegyzés