Várólistás szerda #2

Megváltoztattam a rovat címét, de a számozás marad, mert a lényeg ugyanaz: minden héten hozok egy könyvet a várólistámról és örvendezem.

Elnézést, hogy kicsit későn eszmélek, de most dolgozom A felfedező c. értékelésen és kicsit belemerültem a gondolataimba... na de mindegy is, itt vagyok, lássuk e heti könyvünket:


Ez az a regény, amiért most megveszek és alig várom, hogy olvashassam. Nagyon nagyon szerettem az első részt és kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a másodikban Andrew és Camryn kapcsolatával. Az Ulpius-Ház fogja kiadni, azt viszont nem tudom, hogy pontosan mikor. Amúgy erősen gondolkodom azon, hogy angolul olvassam el, belenézve nem tűnik olyan nehéznek a szövege, de majd később meglátom, hogy hogyan alakul.

Fülszöveg:
A fiú a hosszú utat választotta. A lány azt, amelyik sehová sem vezet. De a véletlen úgy hozta, hogy mind a kettő ugyanoda vitt…

Amikor minden darabokra hullik, a szerelem akkor is megmarad…
Camryn Bennett soha nem volt még boldogabb, mint most. Öt hónap telt el azóta, hogy egy távolsági buszon megismerkedett lelki társával, Andrew Parrish-sel – és nem az esküvő lesz az egyetlen különleges esemény az eljövendőkben. Camryn idegesen, mégis izgatottan várja, hogy leélhesse az életét Andrew-val – azzal a férfival, akiről a szíve mélyén tudja, hogy örökké szeretni fogja. Oly sok minden áll még előttük – mígnem váratlanul bekövetkezik a tragédia. 

 Andrew nem érti, hogyan történhetett velük ilyesmi. Próbál továbblépni, és azt hiszi, Camryn is ezt teszi. De amikor rájön, hogy Camryn titokban iszonyatosan szenved, és a fájdalmat önpusztító módszerekkel igyekszik elnyomni, kész bármit megtenni, hogy visszahozza a lányt az életbe. Be akarja bizonyítani, hogy a szerelmük mindent legyőz. Andrew úgy dönt, hogy újabb, reménnyel és szenvedéllyel teli utazásra viszi Camrynt. Már csak arról kell meggyőznie a lányt, hogy vágjanak bele…

Lesd meg őket is!

0 megjegyzés