A hónap borítója (szeptember) - Veszélyes vágyak

Sokáig gondolkodtam azon, hogy melyik borító legyen a hónap legszebb külalakkal rendelkező versenyzője - igen, az év végén tervezek még velük egy rangadót - és csak most láttam meg ezt a borítót, amelyet a modell lány pillantása és az egész kép elrendezése és színvilága miatt választottam.

Anno mikor volt egy teszt a fb-on, illetve csak a linkje, amely egy olyan oldalra vezetett el, ahol megnézhettem, hogy mennyire ismerem fel a különféle pillantások jelentését és hát... a hiányos angoltudásom bizony nem segített elérni a max pontszámot... na jó, csak a felét vagy afelett sikerült azonosítanom, így nem feltétlen tartom magam szakértőnek a témában. Így lehet nem fogom száz százalékra pontosan megmondani, hogy mit jelent ez az arckifejezés. Az itthoni közvéleménykutatás eredménye a következő: szerintem irigységből fakadó vágy, párom szerint unalom.

Ezt viszont majd megkérdezem a kiadótól, vagy kiderítem a könyvből.

Viszont akkor is nagyon tetszik.


Várható megjelenés: 2014. szeptember 23.

Fülszöveg:

1930-at írunk, a gazdasági világválság közepén járunk. A szenvedélyes és erős akaratú tizenöt éves Thea Atwellt családja váratlanul bentlakásos iskolába küldi, ahol női lovasokat képeznek. A Blue Ridge Mountains hegycsúcsai között fekvő Yonahlossee Lovas Leánytáborban leginkább a gazdagság, a szépség és a lányok közötti szövetség számít. Mindez teljesen új Thea számára, aki eddig szerettei körében gondtalanul élte álomszerű gyermekkorát, amely azonban egy végzetes tragédia következtében egy csapásra semmivé foszlik.

Miközben Thea megpróbál megbirkózni az egy évvel korábban történtek miatt érzett bűntudatával, egyre inkább belebonyolódik az iskola szövevényes viszonyrendszerébe. Először találja szembe magát a szélesebb külvilággal, az új barátságokkal együtt járó ármánykodással, illetve fokozatosan ráébred saját szexualitására is.
A múlt eseményeit egyre inkább elhomályosítják az iskolai tapasztalatok, melyek rövidesen éppoly meghatározóak lesznek Thea jövője szempontjából, mint az otthoniak. A Veszélyes vágyak botrányos szerelmi története és szívszaggató családi drámája lebilincselő, elragadó olvasmány szerelemről és testiségről, családról és otthonról, jómódról és társadalmi helyzetről.

Lesd meg őket is!

0 megjegyzés