Summertime Madness - Book tag a nyárhoz kapcsolódva

A jelölést nagyon köszönöm Tibinek, a Media Addict szerkesztőjének és bár ,,elmúlt a nyár jöjj vissza már..." csak vicceltem, nem szeretem ezt az évszakot azért én még egy utószezonos pötyögésben szeretnék válaszolni a kérdésekre.

Stílusosan az egyik kedvenc számom linkelném ide:



1. Mutass egy nyárias borítójú könyvet!


Szerintem az Ónix tökéletes választás erre, bár most szenvedek vele olvasom, ezért nem tudom, hogy ér-e... az idei olvasmányaimból egyébként csak a Vérzivatar felelt meg ennek a követelménynek maradéktalanul, de hát nem szeretnék senkit megrémiszteni egy bugyiban pózoló késes nénivel, főleg az utolsó tankönyvbotrány után...

2. Válassz egy kitalált helyet, ami tökéletes célállomása lenne a nyári vakációdnak!

Erre a kérdésre, bármely évszak változatával csak egy tökéletes válasz létezik: a Harry Potter világa, hogy azon belül hova, tökmindegy. Mégpedig azért, mert ha azt választom ki úti célnak, az azt jelenti, hogy létezik a világ, és ha az létezik, akkor oda költözöm, szóval ez a rövid út semmi lesz ahhoz képest, ami a jövőbeli terveim között szerepel.

3. Éppen a nyári vakációdra mész és a repülőgépen ülsz. Egy olyan könyvet akarsz olvasni, ami egész úton kitart. Melyik regényt választanád?

Az ebookolvasómat. Meg mellé vagy hat könyvet, mindig így megyek nyaralni és a kérdés nagyon nagyon nehéz, mert az utolsó pillanatban is változtatok, hogy aztán a járműben jöjjek rá, hogy pont a hetedik könyvet szeretném olvasni... és az olvasón sincs semmi érdekes.

4. Nyári szomorúság gyötör – melyik vidám könyvvel csalnál mosolyt az arcodra?

Ha azt nézzük, hogy idáig kevés könyvön tudtam nevetni, akkor könnyű a válasz, mert Leiner Laura SZJG sorozata lenne az. Bár a Tékasztorik sem rossz választás, mert ha elfogynak a történetek, ott van még Viki blogja is.

5. Éppen a tengerparton ülsz, teljesen egyedül. Melyik kitalált karakter lenne a tengerparti bébid?

Gyűlölöm ezeket a becézgetéseket, szóval... nem lenne bébim a tengerparton. Mivel egyik kedvenc férfikarakterem sem oda való - de most komolyan képzeljétek már el Mr Darcyt a homokban napozni ,,Ms Evans, ide tudná adni a naptejet?" - ezért... nem tudok írni egyet sem.

6. A fagyizás mellé kell egy fagyos, menő haver is! Melyik kitalált karakter lenne a legjobb barátod?

Legyen Jace, mert bírom a cinizmusát, de inkább Xav a Lélektársakból, mert nála meg a humorát kedvelem. Jobb, mint egy fagyos haver!

7. Oszd meg és uralkodj! a nyári őrületet! Taggelj be pár embert!

Rémálom, kellyolvas, Shanara, Zakkant és Vicky3. Ha kitöltitek, megköszönöm és jó szórakozást kívánok hozzá!

És még olyan embereknek is, akik szeretnék megválaszolni!

Lesd meg őket is!

0 megjegyzés