Summertime Madness - Book tag a nyárhoz kapcsolódva

A jelölést nagyon köszönöm Tibinek, a Media Addict szerkesztőjének és bár ,,elmúlt a nyár jöjj vissza már..." csak vicceltem, nem szeretem ezt az évszakot azért én még egy utószezonos pötyögésben szeretnék válaszolni a kérdésekre.

Stílusosan az egyik kedvenc számom linkelném ide:1. Mutass egy nyárias borítójú könyvet!


Szerintem az Ónix tökéletes választás erre, bár most szenvedek vele olvasom, ezért nem tudom, hogy ér-e... az idei olvasmányaimból egyébként csak a Vérzivatar felelt meg ennek a követelménynek maradéktalanul, de hát nem szeretnék senkit megrémiszteni egy bugyiban pózoló késes nénivel, főleg az utolsó tankönyvbotrány után...

2. Válassz egy kitalált helyet, ami tökéletes célállomása lenne a nyári vakációdnak!

Erre a kérdésre, bármely évszak változatával csak egy tökéletes válasz létezik: a Harry Potter világa, hogy azon belül hova, tökmindegy. Mégpedig azért, mert ha azt választom ki úti célnak, az azt jelenti, hogy létezik a világ, és ha az létezik, akkor oda költözöm, szóval ez a rövid út semmi lesz ahhoz képest, ami a jövőbeli terveim között szerepel.

3. Éppen a nyári vakációdra mész és a repülőgépen ülsz. Egy olyan könyvet akarsz olvasni, ami egész úton kitart. Melyik regényt választanád?

Az ebookolvasómat. Meg mellé vagy hat könyvet, mindig így megyek nyaralni és a kérdés nagyon nagyon nehéz, mert az utolsó pillanatban is változtatok, hogy aztán a járműben jöjjek rá, hogy pont a hetedik könyvet szeretném olvasni... és az olvasón sincs semmi érdekes.

4. Nyári szomorúság gyötör – melyik vidám könyvvel csalnál mosolyt az arcodra?

Ha azt nézzük, hogy idáig kevés könyvön tudtam nevetni, akkor könnyű a válasz, mert Leiner Laura SZJG sorozata lenne az. Bár a Tékasztorik sem rossz választás, mert ha elfogynak a történetek, ott van még Viki blogja is.

5. Éppen a tengerparton ülsz, teljesen egyedül. Melyik kitalált karakter lenne a tengerparti bébid?

Gyűlölöm ezeket a becézgetéseket, szóval... nem lenne bébim a tengerparton. Mivel egyik kedvenc férfikarakterem sem oda való - de most komolyan képzeljétek már el Mr Darcyt a homokban napozni ,,Ms Evans, ide tudná adni a naptejet?" - ezért... nem tudok írni egyet sem.

6. A fagyizás mellé kell egy fagyos, menő haver is! Melyik kitalált karakter lenne a legjobb barátod?

Legyen Jace, mert bírom a cinizmusát, de inkább Xav a Lélektársakból, mert nála meg a humorát kedvelem. Jobb, mint egy fagyos haver!

7. Oszd meg és uralkodj! a nyári őrületet! Taggelj be pár embert!

Rémálom, kellyolvas, Shanara, Zakkant és Vicky3. Ha kitöltitek, megköszönöm és jó szórakozást kívánok hozzá!

És még olyan embereknek is, akik szeretnék megválaszolni!

Liliane

Reader - Gamer - Programmer

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése