Szolgálati közlemény

Azt hiszem egyre könnyebben megy a sablonváltás... nem is volt komolyabb nehézségem, mert hajtépésközeli állapot is csak egyszer akadt... tegnap. Meg azon gondolkodtam a legtöbbet, hogyan változtassak a fejlécen, hiszen egy kisebb méretű helyre kellett belezsúfolnom mindent és a kicsinyítésnél felszabadult sok pixelnyi hely. Szerencsére megoldottam, plusz az újdonságnak van egy kis jelentéstartalma is, de erről már nem árulok el többet. :)

Új elem a fejlécben Moskát Anita könyvének (Horgonyhely) borítója, egyszerűen imádom ezt a képet! Ezért is esett rá a választásom. Egyébként Marcela Bolivar többi alkotása is ilyen szép, a héten készítek majd egy Inspirációs posztot róluk, gyönyörűek! (@Pupilla, ezt főleg Neked ajánlom!)


Elnézést a szűkszavúságért, hajnali négy óta dolgozom a sablonon, most nem igazán tudok brillírozni, csak egy gyors összefoglalót készítek és megyek is Trigger Warningot olvasni, ma befejezem! Ha nem alszom el rajta. Holnaptól pedig újult erővel érkezem, a Minden értékelésével.

A fejlécen kívül változtattam még a menürendszeren, amit egy picit bonyolítottam, hogy ne kelljen annyit görgetni a főoldalon, mert engem is nagyon zavart már. Mostmár nincs töltőképernyő és ezért nálam gyorsabban tölt be a blog, szóval egyelőre nem bántam meg ezt a döntést.

Fennakadások lehetnek, azokat igyekszem gyorsan kijavítani.

Bár még nem raktam be mindent a megfelelő helyre, de addig fogom ezt piszkálni, amíg szép rend nem lesz. Az oldalak még erősen fejlesztés alatt állnak, ezeket a héten szépen lassan fel fogom töltögetni. Tehát van még tennivaló, de most vár Gaiman világa!

Köszönöm, ha továbbra is velem tartotok! 

Lesd meg őket is!

0 megjegyzés