Megjelenésfigyelő #8: Június (2018) | Programajánló #14 | Breaking news #7


- Júniusi megjelenések -


Az alábbi regények látnak napvilágot ebben a hónapban (az időpont változhat):

Víííí, végre Könyvhét!


- A vak bérgyilkos -


Várható megjelenés: 2018. június 1.

Családi ​titkok, testvérféltékenység, politikai fondorlatok és társadalmi feszültségek, ígéretek és árulások, „veszteség és fájdalom, emlékezés és sóvárgás” kavarognak Atwood nagyszerű új regényében, amelynek egyik cselekményszála az első világháború előtt felemelkedett gyáros dinasztia hanyatlását állítja elénk. Az írónőt joggal dicsérik azért, hogy mesterien képes az egyéni sorsok összetettségét a történelem fordulataival összeszőni. A Chase család sorsára döntő befolyást gyakorolt az első világháború, a gazdasági válság és a politikai boszorkányüldözés, a végső tragédia azonban éppen ennyire az emberi gyarlóság, kapzsiság és szenvedély következménye. A nyolcvan felett járó, szívbeteg Iris Chase Griffen huszonöt esztendős, különc, nem evilági húga, Laura öngyilkosságát és a neki tulajdonított, A vak bérgyilkos című regény posztumusz kiadását követően fog hozzá a történet elbeszéléséhez. Fanyar, tekintélyromboló, gúnyos és cinikus stílusa lenyűgözően közvetlen. Külön regényt alkot a regényen belül egy harsány színekkel felvázolt fantasztikus történet, amelyet titkos szerelmi találkáik alkalmával szövöget tovább egy azonosítatlan, gazdag fiatalasszony, és szeretője, a törvény elől bujkáló, ponyvaírásból élő szocialista agitátor; és alighanem kettejük története alkotja a harmadik regényt, a Laurának tulajdonított A vak bérgyilkost. A gyanús mozzanatok ellenére csak a regény közepe táján kezdjük sejteni, hogy semmi nem az, aminek látszik, mert a történetek és személyek egészen másként kapcsolódnak egymáshoz, mint hittük. Margaret Atwood regényíró, költő és drámaíró 1939-ben született a kanadai Ottawában. Számos kitüntetés és díj birtokosa, harmincnyolcadik könyvét, A vak bérgyilkost 2000-ben Booker Prize díjjal jutalmazták.

Ki adja ki? Jelenkor Kiadó

Érdekel: a szerző miatt.

>> Adatlap <<


- Lantmadár -


Várható megjelenés: 2018. június 1.

Laura a nagyvilágtól elzárva él Írország délnyugati részén, a hegyek közt, harmóniában a természettel. Egy nyári napon azonban összetalálkozik az erdőben Solomonnal, és élete egy csapásra megváltozik. A sármos férfi egy dokumentumfilmes forgatócsoport tagja. A háromfős kis csapat éppen következő filmjéhez keres témát, Laura pedig egyből felkelti az érdeklődésüket. A lány ugyanis lenyűgöző képességgel rendelkezik: úgy tudja utánozni a hangokat, mint senki más – senki, csak az ausztrál lantmadár.

Laura egy új élet reményében a stábbal tart Dublinba, ahol nem csupán a nagyváros zajos nyüzsgése robban be a mindennapjaiba egyik pillanatról a másikra, de a 21. század is, a közösségi média, a tévé és a tehetségkutató műsorok pozitívumaival és árnyoldalaival egyaránt.

Cecelia Ahern legújabb regénye elgondolkodtató, szívmelengető szerelmi történet a mindenkiben ott lakozó szabadságvágyról és a világ zaja mögött megbúvó a csendről.

Ki adja ki? Athenaeum Kiadó

Érdekel: mert tetszik az alap és a cím.

>> Adatlap <<


- Fejvesztve -


Várható megjelenés: 2018. június 5.

John ​Scalzi a legújabb regényében az e-sportok kíméletlen világába vezet minket

A hilketa egy pörgős, erőszakos sportág, amelyben a játékosok kardokkal és csatabárdokkal esnek egymásnak. A játék célja, hogy letépjük az ellenfél fejét, majd átjuttassuk a gólvonalon. Ezt hús-vér testben élő sportolókkal lehetetlen lenne megcsinálni. De ebben a csapatjátékban „szrípiók”, vagyis robotszerű, Haden-szindrómások által vezérelt testek csapnak össze egymással, úgyhogy mindent szabad. Senkinek nem esik bántódása, de a brutalitás valódi, és a közönség imádja.

Egészen addig, amíg az egyik játékos holtan nem esik össze a pályán.

Balesetről vagy gyilkosságról van szó? A hadenesek ügyeivel foglalkozó FBI-nyomozók, Chris Shane és Leslie Vann nekilátnak felderíteni az igazságot – és eközben eljutnak az egyre népszerűbb hilketa sötét oldalára is, ahol vagyonokat lehet nyerni és veszíteni, és ahol a játékosok és a tulajdonosok mindent megtesznek a győzelemért, mind a stadionokban, mind a pályán kívül.

John Scalzi lendületes stílusú és kérdéseivel aktuális problémákat feszegető könyve visszatérés a Bezárt elmék világába, de a Fejvesztve nem folytatás, hanem önálló regényként olvasható kötet.

Ki adja ki? Agave Könyvek

Érdekel: mert e-sportos könyv, az meg most a szívem csücske.

>> Adatlap <<


- Az örökkévalóság kereke -


Várható megjelenés: 2018. június 5.

A népszerű Köztesvilág-trilógia befejező része

Joey Harker soha nem akart vezető lenni. De most, hogy a Dereséj a küszöbön áll, mindenki tőle várja a megoldást, ezért muszáj a sarkára állnia, ha meg akarja menteni a Köztesvilágot, a Multiverzumot és minden egyebet is a kettő között.

Az örökkévalóság kereke a Köztesvilág-trilógia fordulatos és letehetetlen befejezése, benne idő- és térugrásokkal, mágiával, természettudománnyal és egy fiatal fiú átalakulásával, akinek gyermekből férfivá kell válnia ahhoz, hogy beteljesítse a végzetét.

Ki adja ki? Agave Könyvek

Érdekel: mert az első részt olvastam és érdekel a befejezés is.

>> Adatlap <<


- Éjféli iskolák -


Várható megjelenés: 2018. június 5.

Magyarország, ahogy még sosem láttuk.

Egy város felfalja lakóit. Egy pornóforgatás, ahol a szereplők nem egészen emberek. Egy borkóstolás, ahol az italba idegen életeket zártak. Egy falu, ahol embereket termesztenek a földeken. Egy növény, amely a túlvilágra nyit átjárót. Egy szeméttelep, amely a világ legértékesebb anyagát őrzi. Egy wellness, amely szó szerint maga a pokol.

15 történet, amelyek elolvasása után a világ sokkal furcsább hely lesz. Történetek iszonyattal végződő szerelmekről, rettenetes vágyakról, nyaralásokról, ahol a szerencsések halnak meg először. Történetek átalakulásokról, kísértésekről, zenekarokról, amelyek őrületbe csábítanak. Történetek halálról és életről, és az állapotokról, amikor a kettő között nincs különbség.

Veres Attila, az Odakint sötétebb című bestseller után most egy novelláskötettel jelentkezik, amelyben ismét bizonyítja, hogy miért ő a magyar weird irodalom legfontosabb szerzője.

Ki adja ki? Agave Könyvek

Érdekel: a szerző miatt.

>> Adatlap <<


- Az út -


Várható megjelenés: 2018. június 5.
Újrakiadás!

„Ha ​a fiú nem Isten igéje, akkor Isten sosem szólalt meg."

Hamu szitál folyton a láthatatlan égből, ahol a nap többé sosem mutatja meg arcát az elpusztult világnak. A „vég” után apa és fia bandukolnak éhezve és fázva az úton, keresve a maradék kis jót, ami túlélhette a pusztulást. Az anya már föladta a keresést. A férfi pisztolyában már csak két golyó van, ami kevés az ellenség legyőzéséhez, viszont éppen elegendő önmaguk legyőzéséhez és az Isten végső megtagadásához. Vajon mikor tudnak teljesen lemondani a reményről és vajon képes-e a férfi ennyire drasztikus módon „megmenteni” fiát a rosszabb haláltól? A Földön, ahol az emberi élet az utolsó, a ragadozók saját fajtájukra vetemednek. Apa és fia vérengző szerencsétlenek közt próbál eljutni az óceánpartra egy új élet reményében, és ha ez a vágyuk sem teljesül, legalább végre föladhatják… 
Cormac McCarthy a felkavaró történet kegyetlen kulisszái közt, egy apa-fiú kapcsolat felejthetetlen dialógusaiban kérdez rá az ember alapvető értékeire: a hit, a remény és a szeretet erejére. Ám a válaszokat ezúttal is olvasóira bízza. Megrendítő utópiája 2007-ben elnyerte a Pulitzer-díjat.

A regény az angol Times által összeállított „az elmúlt évtized 100 legjobb könyve” listáján az első helyet érdemelte ki.

Ki adja ki? Jelenkor Kiadó

Érdekel: elkezdtem olvasni, de félbehagytam. Ideje folytatni!

>> Adatlap <<


- Noir -


Várható megjelenés: 2018. június 5.

Jobb ​ma egy nő, mint holnap két egyforma

San Francisco, 1947 nyara. Nem mindennap esik meg, hogy egy olyan titokzatos, szőke hölgyemény, mint Stilton – igen, a sajtról kapta a nevét – besétál abba a lekoszlott kocsmába, ahol „Kétbütykös” Sammy Tiffin csapolja a piát. Szerelem ez első pohárra, de mielőtt Sammy rárepülhetne, megjelenik egy tábornok, akinek bizonyos lányok kellenek bizonytalan célokra.

Közben gyanús tárgyat észlelnek a Csendes-óceán partján, majd egy titokzatos valami lezuhan az Új-Mexikói sivatagban, egy Roswell nevű helyen. Csakhogy legalább ennyire bizarr dolgok történnek San Franciscóban is, és amikor Sammy egyik üzleti terve becsődöl, a kiszemelt barátnő pedig gyanús körülmények között eltűnik, a férfi elég sok furcsasággal kénytelen szembenézni, hogy megtalálja a nőt.

Christopher Moore új könyve a második világháború utáni San Franciscóban játszódik, kötekedő kocsmatöltelékek, ódivatú ópiumbarlangok és rasszista rendőrök között. A regény Raymond Chandler világát idézi, csak éppen a szereplőgárda inkább hasonlít Tapsi Hapsira és társaira. Nagyon noir, nagyon Moore.

Ki adja ki? Agave Könyvek

Érdekel: mert már olvasnék a szerzőtől.

>> Adatlap <<


- Elveszett Gondvána -


Várható megjelenés: 2018. június 5.

Néhány hét alatt bejárható tartomány a világ, amelynek határán túl megzavarodik a valóság. Abe Kaledon, a fiatal tudós ezt a különös sávot kutatja, ám elmélete a határ természetéről felborítja a tartomány szívének, Sadness Springs városának kényes hatalmi egyensúlyát. A melankólia forrásaira épült városban a munkások és vezetők, emberek és hártyások között feszülő ellentét forrpontra jut: Abe felfedezése és a titokzatos iparmágnás, Gustavo Omerigo expedíciója olyan titkokat szabadít el, amelyeket nem lehet többé elrejteni.

Lőrinczy Judit, az Ingókövek szerzője új regényében egy társadalmi feszültségektől terhes városból vezet el egy olyan birodalomba, ahol a valóság törvényei érvényüket vesztik.

Ki adja ki? Gabo Kiadó

Érdekel: a szerző miatt.

>> Adatlap <<


- Halottakkal suttogó -


Várható megjelenés: 2018. június 5.

Finley ​Montgomery kislánykora óta hangokat hall és látomásos álmok gyötrik, amiket nem ért, és szabadulni sem tud tőlük. Különös adottsága egyre rémisztőbbé válik számára – és már a motorja bőgése vagy egy újabb káprázatos tetoválás sem tudja elnyomni a hangokat –, ezért nagyanyjához, Eloise Montgomeryhez fordul, a híres hollowsi médiumhoz.
Merri Gleason tíz hónapja hiába keresi eltűnt lányát, Abbey-t. Végső elkeseredésében Jones Cooper nyomozóhoz fordul, aki gyakran együtt dolgozik a médium Eloise Montgomeryvel. Merri nem hisz az ilyen dolgokban, de éppen eléggé kétségbeesett ahhoz, hogy adjon neki egy esélyt, remélve, hogy nincs még túl késő. Az idő vészesen fogy.
Finley és Eloise teljesen belemerülnek a nyomozásba, és hamarosan kiderül, hogy sokkal nagyobb tét forog kockán, mint egy eltűnt kislány sorsa. Finley egyre mélyebbre ás a város történetében, és annak végtelen rétegeiben, először azonban a múltat kell szemügyre vennie, hogy aztán betekinthessen a jövőbe. Csupán egyetlen dolog van, amiben biztos: Hollows mindig megkapja, amit akar, bármiről is legyen szó.
„Az egyik legfényesebb csillag a könyvpiacon.”
Dennis Lehane, a Viharsziget szerzője

Ki adja ki? Alexandra Kiadó

Érdekel: mert szeretem a kiadó könyveit és érdekel az alap.

>> Adatlap <<


- Korcsok -


Várható megjelenés: 2018. június 6.

Overtoun makulátlan, fehér épületei között nem nő egy árva fűszál sem. A természet és az ember harmóniája a ködös múlt homályába veszett, az állatok nem kívánatos lények, a város polgárai pedig irtóznak mindentől, ami a földben terem. 
Rany, a tízéves kislány mindig is kívülállónak érezte magát Overtounban. Legszívesebben elrejtőzne az emberek elől egy sötét szobában, ahol egymagában lehet. Épp úgy, ahogy az a hányattatott sorsú kutya, akinek minden nap küzdelem az életben maradásért, és akivel hamarosan Rany sorsa is összefonódik. 
A Korcsok megrázó utazásra hív az 5. évezredbe, ahol a messzi múlt emlékei még mindig kísértenek, és feje tetejére állítanak mindent, amit Rany addig igaznak vélt Overtounról.

Ki adja ki? Főnix Astra

Érdekel: a kiadó megújulása és az alap miatt.

>> Adatlap <<


- Bolyongó -


Várható megjelenés: 2018. június 7.

Szepes Norbert szeptemberben új esélyt kap a helyi hatosztályos gimnázium egyik végzős osztályában. De nem egyszerű a beilleszkedés. Tetoválásai láttán többen összesúgnak a háta mögött, mások őrültnek tartják különös szokásai miatt. És persze fontos kérdés, hogy mit szól hozzá az osztály legmenőbb rockere, nem beszélve az éles szemű Farkas Míráról, aki olyan gyanakvón néz rá, mintha küldetésének tekintené, hogy minél többet megtudjon titokzatos új osztálytársáról. 
Norbit azonban évek óta nem érdekli a cikizés. Ami igazán számít neki, az az anyjának tett ígérete, az Őry család baráti oltalma, Mikko, a finn tökfej, a városszéli tölgyerdő, az akácméz, és egy félkarú isten. Csakhogy hamarosan felbukkan egy árny a múltból, aki mintha Norbi saját árnyéka lenne – és a fiú kénytelen számot vetni mindazzal, ami miatt ott kellett hagynia régi iskoláját, és meg kell hoznia egy olyan döntést, amelyben nem biztos, hogy a sors istennői a segítségére lesznek…

Ki adja ki? Ciceró Kiadó

Érdekel: mert szeretnék valamit olvasni a szerzőtől és az alapja érdekesnek tűnik.

>> Adatlap <<


- Rés a valóság szürke szövetén -




Várható megjelenés: 2018. június 6.

(Még nincs fülszöveg.)

Ki adja ki? Főnix Astra

Érdekel: mert SF antológia és Főnixes.

>> Adatlap <<


- Szövetség - A szerelem ereje -


Várható megjelenés: 2018. június 7.

Egy vírus pusztít Theoriában, amelynek ellenszeréhez elengedhetetlen az a különleges anyag, melyet csak Sepora tud előállítani. Így a lány tudja, hogy előbb vagy utóbb szükség lesz rá. Arról azonban mélyen hallgat, hogy tudomása van egy kisfiúról, aki szintén rendelkezik a különleges képességgel.

Eközben Sethos meggondolatlan viselkedésével háborúba sodorja az országot. Sepora úgy dönt, hogy még a konfliktus kirobbanása előtt elkezd spectoriumot előállítani a fegyverekhez. De másnap reggelre a lányt elrabolják.

Tarik a hemutiakra gyanakszik de hamar kiderül, hogy Sepora édesanyja szervezte meg az elrablását, hogy ne termelhessen spectoriumot a királyságnak, és hogy ne kelljen egy elrendezett házasságban szenvednie. Vajon sikerül megmenteni a lányt? Theoria megmenekülhet a háborútól és a járványtól? És Tarik elnyerheti-e Sepora szerelmét?

Ki adja ki? Maxim Könyvkiadó

Érdekel: bár a címtől messzire menekülnék, de érdekel az első rész és előzetes tervek alapján olvasni fogom a sorozatot.

>> Adatlap <<


- Alice hálózata -


Várható megjelenés: 2018. június 7.

Kate ​Quinn magával ragadó, lebilincselő történelmi regényében, mely a bátorságról és a jóvátételről szó, két nőt hoz össze a sors – egy hajdani kémet, akit az első világháborúban szerveztek be az Alice-hálózatba, és egy fiatal amerikai lányt, a felső tízezer gyermekét, aki felrúgja a hagyományokat, és 1947-ben az unokatestvére keresésére indul. 
1947. A második világháborút követő felfordulás idején egy amerikai egyetemista lány, Charlie St. Clair hajadonként teherbe esik, és közel jár ahhoz, hogy módfelett jómódú családja kipenderítse. Ráadásul kétségbeesetten kapaszkodik a reménybe, hogy szeretett unokatestvére, aki a háború alatt eltűnt Franciaország nácik megszállta részén, talán még él. Így hát amikor a szülei Európába zsuppolják, hogy ott szabaduljon meg a „kis problémájától”, Charlie meglép és Londonba megy, eltökélve, hogy kideríti, mi történt az unokatestvérével, akit nővéreként szeretett. 
1915. Egy éve tart az első világháború. Eve Gardiner ég a vágytól, hogy részesévé váljon a németek ellen vívott küzdelemnek, és váratlan esélyt kap erre, amikor beszervezik kémnek. Miután az ellenséges megszállás alatt lévő Franciaországba küldik, a varázslatos Lili, a „Kémek Királynője” veszi a szárnyai alá, aki titkosügynökök hatalmas hálózatát irányítja az ellenség orra előtt. 
Harminc évvel később Eve részegen és elvonultan tölti a napjait a lerobbant londoni házában; kísérti az árulás, amelynek az Alice-hálózat végül áldozatául esett. Mígnem beront hozzá egy fiatal amerikai, és kimond egy nevet, amelyet Eve évtizedek óta nem hallott, és rövidesen együtt kelnek útra, hogy kiderítsék az igazságot, bármi is az.

Ki adja ki? Maxim Könyvkiadó

Érdekel: mert világháborús és most kedvet kaptam hozzá.

>> Adatlap <<


- A különös álmodozó -


Várható megjelenés: 2018. június 7.

Lazlo Strange egy szerzetesek között élő árva. Egy Weep nevű elveszett városról álmodozik, melyről azonban senki sem tudja, hogy valóban létezik-e, és merre keressék. Mindenki csak nevet rajta, mondván, hogy álomvilágban él. 
Egyik nap mesebeli lények érkeznek városukba. Tudósokat toboroznak, akik segíthetnek a rég elfeledett Weep nevű városon. Kétszáz évvel ezelőtt ugyanis istenek jöttek városukba, és egy különleges anyagból egy lebegő citadellát húztak fel. Hosszú időn át elrabolták Weep városának fiataljait, hogy szolgálják őket, és segítsenek újabb istenek nemzésében. Lazlo legnagyobb álma így teljesül. Beáll az utazók sorába, hogy segítsen Weep lakóin.

Ki adja ki? Maxim Könyvkiadó

Érdekel: a szerző miatt.

>> Adatlap <<


- Zero -


Várható megjelenés: 2018. június 7.


London. A nyílt utcán halálos lövés ér egy tizennyolc éves fiút, aki egy okosszemüveg segítségével azonosított és üldözni kezdett egy körözött bűnözőt. Cynthia Bonsant újságírónő kutatni kezd az ügyben, amely elvezeti őt az ünnepelt közösségi oldalhoz, a Freemeehez. A feltörekvő alkalmazás adatokat gyűjt és elemez – és ennek révén jobb, sikeresebb életet ígér milliónyi felhasználójának. Csak egyvalaki figyelmeztet használatának veszélyességére, és arra, micsoda hatalommal ruházunk fel egy ismeretlen szervezetet adataink önkéntes átadásával: Zero, a világ legismertebb internetes aktivistája. Ahogy Cynthia egyre mélyebbre ás az online világ sötét mechanizmusában, ő maga is üldözötté válik. Márpedig egy kamerákkal és okoseszközökkel teli világban nincs menekvés…

A Blackout szerzőjétől!

Ki adja ki? Animus Kiadó

Érdekel: mert valószínűleg az adatbiztonságra hívja fel a figyelmet és ezzel (is) akarok foglalkozni a jövőben, mint informatikus.

>> Adatlap <<


- A Fényigéző -


Várható megjelenés: 2018. június 10.

V. E. Schwab a Mágia Árnyalatai trilógia magával ragadó, pompás fináléjában eldönti a négy mágikus London közötti küzdelmet.

Londonok buknak el, királyságok virágoznak fel, mialatt sötétség söpör végig a Maresh Birodalmon – s a mágia törékeny egyensúlya immár a múlté. A Gyülekező árnyak folytatásában a már megismert főhősök, Kell antari és Szelina Bard, valamint régi ellenségeik sorsa új fordulatot vesz.

Ki adja ki? Ventus Libro

Érdekel: a szerző és mert itt van nálam az első két rész és olvasni szeretném a szériát.

>> Adatlap <<


- Allegórium -


Várható megjelenés: 2018. június 12.

A ​Másfélék közöttünk járnak, beépültek társadalmunkba, ám megvannak asaját, sötét céljaik. Vérrel táplálkoznak. Napjaink technikai fejlődése egyre nehezebbé teszi számukra, hogy titokban tevékenykedjenek. Egyedül ráadásul még egy vámpírnak sem könnyű. Ezért a két mostohatestvér – Jevgenyij és Oleg – csoportot alakítanak, hogy együttes erővel próbáljanak meg életben maradni. Harmadik fivérük, Igor halálos ellenségük, akinek azonban meg vannak számlálva a napjai. A csupán tizenhét éves Nadja az ő rokona, bár a lány nem tud semmit származásáról, ahogyan a Másfélék világát sem ismeri, váratlanul mégis az események középpontjába kerül. Úgy tűnik, hogy Nadja élete döntő fontosságú a csoport – és talán a teljes faj – fennmaradása vagy eltűnése szempontjából. A Szentpéterváron, Rostockban és Helsinkiben játszódó nagyívű történet atmoszféráját az északi helyszínek zord hidege teremti meg.

Intrikában gazdag, borongós, vérbeli vámpírregény ez, mely finoman felépített allegória is egyben. Hogy pontosan minek az allegóriája, annak eldöntése az olvasó feladata.

Ki adja ki? Twister Media

Érdekel: talán nem is annyira a vámpírok miatt, inkább azért, hogy mit lehet még elmesélni róluk, főleg, mert hazai szerzőről van szó.

>> Adatlap <<


- Ítélet -


Várható megjelenés: 2018. június 7.

Jóképű idegen érkezik az álmos New England-i kisvárosba, Salem Fallsba, remélve, hogy mindent tiszta lappal kezdhet. Az egykori előkészítős leányiskolai tanárt a múltban súlyos vádak érték, amelyek megpecsételték jövőjét. Aztán egyszer csak egy nyugalmas kisvárosban találja magát, amelynek a kocsmájában mosogat, Addie Peabody irányítása alatt. Ám Salem Fallsban egy tinilányokból álló csapat tagjai sötét titkokat rejtegetnek – és Jack kiváló célpontnak tűnik, hogy megvádolják őt. 
A modern boszorkányperek világában Jacknek újra bizonyítania kell az ártatlanságát egy egész város előtt, amely válaszokat vár. 
Vajon bízhatunk-e az igazságszolgáltatásban? És a nő, akit mindennél jobban szeret, vajon mindezek fényében megbízik-e még benne?

Ki adja ki? Athenaeum Kiadó

Érdekel: a boszorkányper téma miatt.

>> Adatlap <<


- Programajánló -




A Harmat Kiadó örömmel értesít minden kedves érdeklődőt, hogy megjelent Orsolics Zénó: Flash-back – Visszatértem a függőségből című könyve!

Szeretettel várnak mindenkit a könyvbemutatójukra, melyet 2018.06.08-án 18 órakor tartanak az ADNA Caféban (1093 Budapest, Török Pál u. 6.).

A szerzővel, valamint Victorné Erdős Eszterrel, a MRE KIMM Drogterápiás Otthonának vezetőjével és Szigeti Lászlóval, a kötet szerkesztőjével Győri Virág, a Family magazin főszerkesztője beszélget, a bemutató végén pedig lehetőség lesz dedikálásra is.


Orsolics Zénó a 89. Ünnepi Könyvhéten is dedikál június 9-én, 15 órakor a Vörösmarty téren: https://www.facebook.com/events/196000237689122/


- Breaking news: a Harmat Kiadó ajánlata -


Nemrég érkezett meg Mihalec Gábor: Házasság 2.0 című könyve, amellyel a megtört vagy kihűlt házasságban élőket célozzák meg, de hasznos olvasmány azoknak is, akik el szeretnék kerülni a nagyobb kríziseket. >> Link <<

Megjelent Aukelien van Abbema: Dare to Date – Merj randizni! című könyvének magyar fordítása. A holland származású pszichológus saját magán tapasztalta ki, hogyan érdemes összekötni a randizást az Istennel való kapcsolatunkkal. Módszerei azóta fiatalok ezreinek segített újragondolni a önmagához, a társakhoz, a közösséghez és Istenhez való kapcsolatát. >> Link <<

Új köntösben a nagy sikerű Covey-könyv! A kiemelkedően sikeres fiatalok 7 szokása életvezetési könyv, amely világszerte fiatalok millióinak ad útmutatást egy sikeresebb, eredményesebb élethez. >> Link <<

Daniel Fusco az Egyesült Államokban népszerű lelkipásztor és zenész. Őszintén című könyvében a huszonéves korosztály számára mutatja meg felszabadító módon, hogyan mutatkozik meg Isten szeretete az élet gubancain keresztül. >> Link <<


Orsolics Zénó: Flash-back – Visszatértem a függőségből című, június elején megjelenő könyvét a kiadó egyaránt ajánlja érintett szülőknek, családtagoknak, pedagógusoknak, fiataloknak. >> Link <<

Továbbá a Harmat Kiadó népszerű szerzője, Philip Yancey 2018. őszén Magyarországra látogat. 2018. október 12-én, pénteken Debrecenben, 13-án és 14-én pedig Budapesten fog előadásokat tartani. >> Link <<


A posztot megtalálod az alábbi címkéknél:

Lesd meg őket is!

0 megjegyzés