Akció az Olvasás Éjszakáján!A közelgő Olvasás Éjszakája minden bizonnyal az idei ősz egyik legrangosabb olvasást népszerűsítő kulturális eseménye. A fesztivál több budapesti és vidéki könyvesházban, látványos programokkal, zenés és interaktív produkciókkal várja szeptember 13-án pénteken a lelkes könyvrajongókat és kíváncsiskodókat. Az ünnep alkalmából azonban az e-könyv rajongók is meglepetésre számíthatnak.
Az eseményre rendhagyó módon több e-book kiadó is készült példátlan összefogással. Ennek köszönhetően már csütörtök hajnaltól 30-50%-os kedvezménnyel vásárolható meg több mint 200 e-könyv, ráadásul az Ulpius-ház jóvoltából új címek megjelenésére is számítani lehet.

A kezdeményezés tökéletesen kiegészíti az Olvasás Éjszakája változatos programjait, ahová az érdeklődő könyvmolyok akár a farzsebükben is magukkal vihetik a teljes elektronikus könyvespolcukat. A péntek éjszakát végigmulató résztvevők pedig még szombat délig vásárolhatnak kedvezményesen, így mindenki kiélvezheti ezt a rendhagyó éjszakát! http://bookandwalk.hu/kiado/Ulpius-haz-1652.aspx

Lesd meg őket is!

0 megjegyzés