1 / 6
4 / 6
5 / 6
6 / 6

Posted by : Liliane Evans vasárnap, szeptember 08, 2013


Hosszabb kihagyás után folytatódik Roderick Gordon és Brian Williams Alagutak-sorozatát a 4. része: jövő csütörtökön – szeptember 12-én – jelenik meg Vissza a felszínre címmel. Az eredetileg trilógiának induló sorozat nagy sikert aratott világszerte és itthon is a 2000-es évek végén, a szerzőpáros pedig folytatta a könyvek írását, ráadásul 2014-ben úgy tűnik, hogy bemutatásra kerül az első részből forgatott mozifilm, amit Mikael Håfström (1408, A rítus) rendez.


A Belső Földben, a Föld legeslegbelsejében idilli világ várja Willt, Elliottot és dr. Burrowst: régen kihalt állatfajok, zöld fényben vibráló növényvilág, egy örökké ragyogó nap és egy ősi nép titokzatos piramisai. Miután a kis csapat megszerezte a Domínium vírust a Rebecca ikrektől, abban a hitben ringatják magukat, hogy sikerült végleg elhárítani az emberiséget fenyegető veszélyt. Fogalmuk sincs azonban arról, mi zajlik eközben a felszínen: hogy Drake egyedül veszi fel a harcot a styx-ügynökökkel a Felvilágban, hogy Chestert túszul ejti egy számkivetett, bomlott elméjű kolónialakó, és hogy már az ő nyomukban is regulátorcsapatok lihegnek. Ahogy arról sem tudhatnak semmit, hogy a Fekete Fénnyel az öntudatlanságig kezelt Mrs. Burrows elméjének legrejtettebb zugában éppen egy új személyiség születik.

Bár a két világban kibontakozó küzdelem egymástól függetlenül zajlik, a tét ugyanaz: megóvni az emberiséget a halálos vírustól, és megakadályozni a styxeket világuralmi terveik végrehajtásában. A kíméletlen harcból senki sem vonhatja ki magát, mindenki érintetté válik, legyen felvilági, styx vagy éppen a belső világ titokzatos lakója?

Mit gondolsz? Kíváncsi vagyok a véleményedre!

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © A művészet nyelve - Himitsu - Powered by Blogger - Designed by Himitsu -