Inspiráció képekben - a fejléc

Mielőtt rátérnék még a következő nyereményjátékra és megírnék pár posztot, szeretném megmutatni az új fejlécem elemeit külön-külön is és választ adni a központi kép mibenlétére, amely szemmel láthatóan más mint a többi, meg ténylegesen is.

Előbb nézzük meg a felhasznált alakokat. A közös bennük az, hogy végig az én képeim olyan szinten, hogy a különféle borítókból formáltam őket és *sípszó* sok munka volt, de megérte és egy kicsivel jobban kezelem a ,,kedvenc" programom (új technikát használtam), bár van még mit tanulni, plusz nagyon szeretek ilyenekkel pepecselni, tehát ez még véletlenül sem panaszkodás.

A ,,casting" során lányokat kerestem és célzottan a YA borítókat vettem alapul. Reflektálok arra a sokszor leírt mondatomra, miszerint az erős női karaktereket szeretem egy regényben és a fejlécem tagjait főleg a testhelyzetük alapján választottam. Ennyi a történet, nem egy bonyolult gondolkodásmód, de remélem az eredmény magáért beszél. Persze akadnak benne hibák, de kérlek nézzétek el, kezdő vagyok még ilyen szinten.

Carolyn MacCullough: Always a Witch

Brodi Ashton: Evertrue

Claudia Gray: Sorceress

Kerstin Gier: Ruby Red

Melanie Dickerson: The Healer's Apprentice

Kiera Cass: The One - Az Igazi
Direkt van a korona ott, ahol.
A központi helyen lévő kép pedig azért is más, mert egyrészt egy fanart, másrészt pedig egy játékhoz tartozik. Mivel a blog elkezdett több irányba is nyitni, ezért úgy gondoltam, hogy belerakom a fejlécbe és utaltam is már rá egy korábbi posztban illetve hamarosan elkészül az értékelése is...

A padlón található a Céhpecsét, ami az utazó kaput is jelentheti, vagy akár azt, ahogy a karakterünk ezen nyeri el igazi alakját. A kép nagyon jó szerintem, mert lehet látni az egész játékon végighúzódó út végét, a Hős döntéseinek eredményét. Angyal lesz vagy démon? Ott van Albion koronája is, amely a játékban szó szerint a Hős feje felett lebeg, hiszen azért meg kell harcolni és ki tudja, vajon sikerül-e célt érni a forradalommal...

Na meg a hercegnőt ábrázolták, nem a herceget és ez is valami.

A játék címe: Fable III.

Forrás

UPDATE: (2015. május 25.)

Új elemként érkezett Marcela Bolivar képe, amely a Horgonyhely borítója is, egyszerűen gyönyörű:


Lesd meg őket is!

0 megjegyzés