Vasárnapi válasz #8 - 2014. október 19.

Nagyon szeretem megtervezni az olvasásaimat és ezért úgy gondolom, hogy jó ötlet ezt a rovatot indítani, amely minden héten vasárnap jelenik meg. Az eredeti rovat címe a WWW volt, de a kérdések kezdete megváltozott és úgy gondoltam, hogy jobb ha magyarosítok és így lett belőle Vasárnapi válasz.

Lássuk a szabályokat:

Ahhoz, hogy játszani tudd, válaszold meg az alábbi három kérdést:

Mit olvasol jelenleg?
Melyik könyvet fejezted be mostanában?
Mit gondolsz, mit fogsz olvasni legközelebb?

Mit olvasol jelenleg?


Pezsgőt bontok ha sikerül befejezni ezt a szerencsétlen LaOUV könyvet... egyébként az Incarceront olvasom most és fogalmam sincs miért nyomaszt engem ennyire, mert egyszerűen alig haladok vele pedig egy nagyon jó és részletes regényről van szó. Jó, mondjuk nem olyan részletes, mint a Csontszüret, de azért figyelni kell a félmondatokra is... plusz azt hiszem már lelőttem a nagy csavart, amelyik nem is olyan nagy mert azért utalgatások vannak a kötetben.

Melyik könyvet fejezted be mostanában?


Majd nem egy nap volt és egészen kellemes meglepetést okozott nekem.

Mit gondolsz, mit fogsz olvasni legközelebb?


Igazából míg vártam a páromra a Fórumban elolvastam a harmadát és most nem akar békén hagyni a történet, kíváncsi vagyok rá nagyon!


Mivel kicsit rövid ez a bejegyzés, úgy gondoltam, hogy bevezetem az előretervezést és megpróbálom tartani az ütemtervet... még én is kíváncsi vagyok hogyan fog ez sikerülni.

Tehát a következő hétre tervezett olvasásaim:


Sajnos az Incarceron is a jövő hétre fog tolódni, kivéve ha nem ma tartom meg az Olvasás Éjszakáját, ami este volt én pedig pont akkor nem tudtam megünnepelni kellően ezt a nagyon hasznos alkalmat - bár mondjuk én minden este olvasok. Az itt látható négy regény csak utópisztikus elgondolás szokás szerint, ne is nézzem azt, hogy a jövő héten mennyi dolgom lesz...

Jövő hétre tervezett értékeléseim:


A Queen of Someday este érkezik, de mivel annyifele rohangálok már megint (szülinap van, de nem az enyém és tortát vágunk meg ilyesmiket teszünk-veszünk) ezért csak lassan tudom írni.

Lesd meg őket is!

1 megjegyzés