VV #16 - pont időben, illetve a kisebb szünetről írtam

Kérdések:

  • Mit olvasol jelenleg?
  • Melyik könyvet fejezted be mostanában?
  • Mit gondolsz, mit fogsz olvasni legközelebb?

Mit olvasol jelenleg?


A Half bad c. könyvet. A közepét untam és valahogy mindig estefelé jutottam el odáig, hogy ,,na, most előkapom", de sajnos akkor meg már nem volt agyam az angolhoz, ezért is lassultam le. Tegnap érkezett a nagy áttörés, lehet hogy holnapra be is fejezem.

Melyik könyvet fejezted be mostanában?


Kikapcsolódásként a Hollow Creek Akadémiát és még el kell döntenem tetszett-e mert azért húzgáltam néha a szemöldököm, itt meg ott illetve amott. Ezt úgyis az értékelésnél fogom teljesen letisztázni, azért sem adtam még pontot, viszont a furcsaságok mellett lesz néhány pozitív jelölés is. 

Mit gondolsz, mit fogsz olvasni legközelebb?


Lehet a Borzongást fogom befejezni, de nagy esély van még a Lány a hegyenre is. Kell a thriller, mert tegnap megvettem a Te c. könyvet (szülinapi ajándék 2.0!) és rájöttem, hogy mennyire menthetetlenül thrillermániás lettem. A Shivert már elkezdtem egyébként és újra tetszik, de sajnos alig jut időm rá, pedig annyira szeretem a lassan hömpölygő cselekményét és azt, hogy megnyugtat. Az ilyen könyvekkel pedig okosan kell bánni!


További pontok, mert túl rövid így a poszt:

Hozzájuk van kedvem, avagy közülük fogok választani a következő két hétben:





Az angol regény miatt lassan haladtam az olvasmányaimmal és csak két könyvet tudtam az előző listából levenni, ami nem olyan jó, de hát ez van, nem a mennyiségre megyek és ezért sem veszek részt rövid távú kihívásokban. A listához csaptam a Tébolyt és nagyon kíváncsi vagyok, vajon mennyit fogok tudni elolvasni belőlük.

A következő két hétre tervezett értékeléseim a már olvasott regények közül:



Az elmúlt két hét majdnem az ifjúságik jegyében telt, mert egyszerűen jó őket olvasni és élvezem hogy szórakoztatnak. Az Igazi hősök a kivétel, ami pedig ugyanolyan hatásfokú, mint az Így szerettek ők 2. Ma még megpróbálom kirakni a Fogadj el! értékelését, a többi pedig jövő hétre marad.

A szünetről:

Egy kicsit lejöttem molyról és a jövőben kevesebbet leszek fent aminek az oka igen egyszerű: nem akarok annyit gép előtt lenni. A blogos szünet (az a kb két hét) viszont nem ezért van, hanem mert gőzerővel dolgozom (egyelőre fejben) az új fejlécen, a rovatos rendszeren és csinálom a magánéletbeli projektemet, ezért is lesz lehet kevesebb rovatos poszt. Egyáltalán nem szeretném abbahagyni a blogolást!

A VV-HV rovat sorsa

Maradok a két hetes beosztásnál. 

Lesd meg őket is!

0 megjegyzés