A hónap borítója márciusban a Fumax kiadóé!

Nagyon tetszik A várúr borítója, íme:

Áprilisban még a könyv is érkezik, de ha szerencsém van, addig elolvasom az első részt végre. Húdebatáregydög!



Fülszöveg, akit érdekel:

A hatalmas sikerű fantasy debütálás, A vér éneke New York Times bestseller folytatása!

Hazatérése után Vaelint az új király kinevezi az Északi Végek várurának. A megfáradt harcos azt reméli, végre békére lelhet ezen a kietlen, fagyos vidéken, távol a királyság hazugságaitól és intrikáitól. Ám a vér énekével megáldottak nem élhetnek csendes életet.

Sok ellenség elhullott Janus király háborúiban, de nem minden legyőzött halt meg, így Vaelin célponttá válik, nem csak azoknak, akik bosszúra szomjaznak, hanem azok számára is, akik tudják, mire képes.

A Hit alapjai megrendültek, a királyságban egyre többen beszélnek nyíltan uralkodóváltásról. A vér éneke felbecsülhetetlen segítőtárs az ilyen vészterhes időkben, de használója az igazi hatalom töredékét birtokolja csak azokhoz képest, akik ismerik titkait. Valami ugyanis a királyság ellen vonul, valami, ami szörnyű erőknek parancsol, és Vaelinnek rá kell ébrednie: a végső megsemmisüléssel szembenézve még a legkelletlenebb kéz is kész kardot rántani.

Lényegében 2014 legjobb hősi fantasyje
- Fantasy Book Critic

Molyos adatlap

Lesd meg őket is!

2 megjegyzés

  1. Én is imádom a borítóját, annyira szép! *.*
    :D Ne aggódj, lehet, hogy vastag, de ha egyszer belelendülsz, nem fogod tudni letenni. Én alig vártam, hogy újra elmerülhessek a világában - most is tűkön ülve várom a megjelenést.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Olvasási válságom van, ezért tegnap belekezdtem a We were Liars-be és most meg nem tudok másra gondolni csak arra. Nem tudom, hogy milyen hatással lesz rám A vér éneke mert kiszámíthatatlan mit szeretek, de bízom a legjobbakban. :)

      Szerintem is. :) Bár nekem az első is nagyon tetszett, hiába felébredt a mangafan énem, arra emlékeztetett engem.

      Törlés