Értékelés | Fantázia Világok


Nem tartok tőle, hogy bárkinek, aki ide kattintott, még spoileres lehet a lentebbi szöveg, de azért megemlítem itt, hogy ha még nem láttad / nyitottad a dobozt, akkor csak óvatosan nézelődj!


Lassan kikecmergek a zh időszakból, hogy aztán belevethessem magam a vizsgák közé... és hogy ezt miért fontos a márciusi BiblioBoxról írt értékelésemben megemlíteni? Mert annyira összefonódott a távoktatással a doboz érkezése, hogy már nem tudom elválasztani az élményeket egymástól. Egy hosszú és kicsit fárasztó hét kvázi végén kaptam kézhez, amikor még éppen órán ültem és az érkezésével feldobta a konzultációt. Nem akartam nekiesni egyből, hanem csak az aktuális órám végén, addig pedig izgatott várakozással ültem a monitor előtt a kinyitás pillanatáig. Úgyhogy egy indokot tudok írni a dobozrendelések mellett, vagyis azt, hogy a karantén alatt, amikor csak úgy rászakad mindenkire az egész helyzet súlya, egy könyves meglepetés doboz sokat tud javítani a közérzeten. (Ezért is került a bejegyzés a Prológus - Mi is otthon olvasunk! projektbe.)

Na de a doboz gyorsan, fóliás csomagolással érkezett, teljesen tiszta és szép kinézettel (nekem nagyon bejön az egyszerű tervezési struktúra -> elnézést a kifejezésért, a szoftverfejlesztés zh-ra készülök éppen és ott aztán gyakori az ilyen szóhasználat, rám ragadt). Instán már megmutattam őkelmét >> link itt << és nekem nagyon tetszik ez a letisztult stílus, ahogyan a logó és a név rákerült a tetejére. Kinyitva azt, nem vált valóra a félelmem a töltőanyaggal kapcsolatban, mert egyébként attól tartottam, hogy nem lesz benne ilyesmi és a benne lévő tárgyak pedig a gravitációnak és egyéb fizikai törvényeknek engedelmeskedve egy szabad, na meg "megrázó" partit tartanak az utazás közben, de szerencsére nem így történt, hiszen találtam benne és nem is kis mennyiségben.

A márciusi téma a Fantázia világok nevet viselte, ahogy ezt lehet látni a kísérőkártyán is:


A dobozban valamennyire dominál a lila szín és ezt a kártyán szereplő design is tükrözi, ami nekem nagyon tetszik.

Tovább bontogatva a csomagot, találtam benne egy kupont, ami a következő doboz vásárlásához ad egy kis engedményt és egy könyvjelzőt, ami célzottan a regényhez készült.


Itt pedig a könyvjelző hátulja található, rajta egy idézettel:


A készítők kedveztek egy kicsit az édesszájúaknak is, mert a Haribo család egy tagja szintén belekerült:


Egy fürdőbomba és egy HP (Felix Felicis) által inspirált tea szintén helyet kapott a hatalmas dobozban. A tea nagyon finom, csak sajnos nem hozott eddig szerencsét, de biztos elrontottam a főzet elkészítését, mert kb már várom, mikor szakad rám még a plafon is. Vagy lehet, hogy ez késleltetett hatású, reménykedem a jó szerencsémben, legalább a maradék három zh-m esetén (ami ezen a héten lesz). Vagy jobban figyelek az elkészítésénél (lehet nem volt elég a cukor mennyisége, hm).

A fürdőbomba most pedig inkább a szütyőben foglal helyet és mivel levendula és nagyon jó illata van, néha megszagolgatom és így intenzív marad az illata, amit nagyon szeretek. Sajnos a kád nálam nem játszik, tönkretenni meg nem akarom, így marad ez az alternatív megoldás: a levendula stresszoldó hatása miatt tökéletes tanulás mellé.


Végre, végre kihalásztam a regényt is, ami nem más, mint a The Kingdom - Boldogan, amíg meg nem..., ami már régebb óta érdekel és örülök, hogy hozzám került. Közel áll hozzám a téma, mégpedig az, hogy egy jövőbeli Disney-parkban egy olyan gyilkosság történik, aminek nem lett volna szabad megesnie és a bonyodalmak közepén az egyik Káprázat (egy hercegnőnek tervezett lány) áll, akinek a feladata a parkban történő szórakoztatás és akinek könyvbeli szereplése nem lesz így káprázatos... oké, ez rossz vicc volt. Szóval a téma a bűntény és a tárgyalások miatt érdekel, továbbá vonzanak a programozott dolgok.

A könyv alatt látható a szütyő, ami szintén a doboz része volt.


Képről nem látszódik, hogy mennyire tetszetős darabról volt/van szó, aminek az anyaga bársony - vagy valami hasonló, ebben nem vagyok szakértő - és nagyon jó simizni. Szép darab, igényesen elkészítve, az egyik kedvencem a dobozból.


Alapvetően tetszik ez a kis a csomag, viszont két negatívabb vonást tudok megemlíteni tanácsjellegű célzattal és hiszem azt, hogy ezen később tudnak a készítők javítani:
 az ára, kicsivel lentebb tetszetősebb lenne, vagy kicsivel több tárggyal simán lehetne ezen javítani,
 maradandóbb tárgyak, relikviák jelenléte, bár ez a fentihez szorosan kapcsolódik.

Úgyhogy röviden azt tudom írni, hogy örömmel nyitottam ki a dobozt és mint fentebb is szó esett róla, az érkezése megmentett az unalomtól és a közérzetemet a "rossz" címkétől az egyik órám alatt, na meg után.

A következő téma a BAJKEVERŐK címet viseli.


Lesd meg őket is!

0 megjegyzés