Szolgálati közlemény




Mivel hétfőtől elkezdek dolgozni, ezért lassabban fogom írni a posztjaimat. Előreláthatóan a héten érkeznek a megfelelő rovatos posztjaim, tehát az Inspiráció pénteken, a Szombati szemezgető és a Vasárnapi válasz. Az értékelések közül a Tövisek Királyán dolgozom, de a hétvégére jut a Queen of Someday illetve a Vérzivatar is, ha minden jól megy.

A rovatok ezután rendszertelenül jelennek majd meg a megfelelő napokon, de már gondolkodok egy kéthetes rendben, de ez még kiforrja magát, szóval erről még nem írnék többet.

A publikálást kivettem a molyról és már régóta gondolkodom egy törlésen, amin pár napja megint eszembe jutott, de aztán meggondoltam magam. Az oldalt nem fogom közösségiként számon tartani ezután, tehát csak a polc-illetve a listarendszert fogom használni, tehát aki ott szeretne követni, kérem ne tegye. Oda maximum januártól fogok visszatérni a bloggal. Azért is döntöttem így, mert a moly már régen nem olyan, mint volt anno a kezdetekkor egyrészt. Másrészt úgy érzem, egy kicsit felszabadultabb vagyok így, viszont azt nem tudnám megírni miért, most úgy vélem, ez a legjobb döntés. Ha megtalálom a csillagozás html kódját, akkor azt is kiveszem innen.

Azt hiszem ennyi lenne, hamarosan jelentkezem még!

Lesd meg őket is!

1 megjegyzés