Várólistám képekben - 2015. szeptember

Nem igazán szeretnék most sok mindent hozzáfűzni a könyvekhez és inkább mennék olvasni A vámpír vonzásábant, ami érdekes teóriákat állít fel rólunk, na meg a jelenkori vámpírizmusról. Úgyhogy rövid leszek ígérem és csak azt emelem ki, ami különleges.

- Kívánságlistás -

Avagy amiket szeretnék a polcomon látni:


Az Arab: felkerülése nem volt kérdés, egyszerűen nem tudok elszakadni ettől a témától, még mindig szeretnék olvasni érdekes keleti sztorikat. Bár a szerző írásmódját még nem ismerem, úgyhogy nem tudom mire számítsak.
S: éééés igen! A Geopen bevállalta én meg előrendeltem olcsóbban és mindjárt megjelenik, na de azért remélem nem fogják tolni... Alig várom, hogy ideérjen!
Ez a videó a ludas: (Meg Pupilla)


Hullámok csapdája 2.: nagyon érdekel, hogy mi lesz a játék na meg a szereplők sorsa, bár semmire nem emlékszem az első kötetből.
Fenevadak kertje: mert arra keresi a választ, hogy miért nem láttuk, hogy Hitler tettei hová vezetnek?
Szentjánosbogár lányok: mert egy nyári élményem eleveníti fel a borító és a barátság a fő téma.
A többi regényt pedig szintén előrendeltem, de az Asylumot le fogom mondani, mert az értékelések alapján túl tinis.


Fangirl: elkezdtem angolul, amit olvastam belőle jó volt, most pedig megjelenik magyarul és szeretném a polcomon tudni.
A lány a kötélen: októberben érkezett hozzám, de egyértelmű volt hogy szeretném, hiszen engem nagyon vonz a cirkusz!
A vér evangéliuma: nagyon jó borítója és a cím is tetszik, kíváncsi vagyok mit takar!

- Már megszereztem -

Avagy, ami már megvan:


A Sírhantokról csak jót hallottam, a humoros műveket meg szeretem, úgyhogy miért ne?
A macskarókát valakinél láttam és megtetszett, így megvettem. Nagyon apró, vékony és szép a kiadása.
Szép Ilona: Mátyás király korában játszódik és azt hiszem a kedveséről van benne szó... vagy valami hasonlóról, de ez meg olyan ritkán felbukkanó téma, hogy muszáj volt megszereznem a kötetet.
A virágok nyelve: akciós volt a Szandiban és az Alexandra Kiadó egyik női műve. A Kiadó pedig megbízható ezen a téren, mert mindegyik amit olvastam - jó, mondjuk a Lány a hegyen nem jött be annyira - tetszett. Az Ínyencrapszódia is kávépénzes volt, pár száz forint.
Sabriel: már korábban elkezdtem, de mivel kellett belőle egy saját példány, vettem egyet. Kíváncsi vagyok erre a nekromantás szálra, mert alig olvasok róluk, pedig a fantasyben ők egy igazán érdekes vonalat képviselnek.


A Lányomra megjelenés előtt felfigyeltem, nagyon érdekes a fülszövege, bár hirtelen nem jut eszembe róla semmi... na jó, van benne egy eltűnés, meg egy aggódó anya.
Gutenberg tanítványa: érdekel a könyvkiadás, na meg annak a történelme és a hozzájuk kötődő fikciós irodalom is.

- Olvastam illetve lehet olvasni fogom -

A másik én: pont pár napja fejeztem be a könyvet és azóta is furcsállom a sztorit. Nem tudom hova tenni, na de nem is ez a lényeg, hanem amikor elkészítettem a képet, akkor még nem volt a kezem ügyében a mű.

Madness so Discreet: hűha elmegyógyintézetben játszódik és azt írja az egyik kedvenc GR-es értékelőm, hogy durva csak elromlik a végére. Helyette a Jackabyt ajánlotta, úgyhogy azért vannak fent a listán.

Illusion: elkezdtem már, egy csomó mágia van benne, elég tetszetős, de a fene egye meg, már megint a sorozat befejező részével kezdtem az olvasást... így felkerült az első kettő is ide: az Allure és a Conjure.

A bástya: számomra egy komolyabb London folyóinak tűnik, ezért is érdekel nagyon. (Bár ezt csak a fülszöveg alapján írom, nem tudom, hogy így van-e.)

- Lehet olvasni fogom őket -

Avagy, fogalmam sincs:


Aftermath: érdekelnek a Star Wars könyvek, bár utoljára még a régi kiadású trilógiát olvastam el. Angolul nem merek belevágni, túl sok ismeretlen szóval találkoznék.


Ezekről sem tudok túl sokat írni, sőt semmit. Pillanatnyi fellángolások. 
Na jó, mégis tudok:

The Weight of Feathers: szép a címe.
Ash & Bramble: meseátdolgozás.
The Secret Fire: a szerző lóg nekem egy fantasy sztorival, elvileg ez az, de én már nem bízom benne.

És bocs a rövidségért.

Lesd meg őket is!

0 megjegyzés