Programajánló #15: Hogyan ne érezd magad sz*rul könyvbemutatóKönyvbemutató és beszélgetés Fiala Borcsa újságíróval és Sudár Györgyi pszichológussal a Magvető Caféban 2019. február 22-én.

Kedvcsináló:
Valódi tartalom, valódi segítség, nőknek 
A belső kritikusod már megint a földbe döngöl egy apró botlásod miatt? Elképzelhetetlennek tartod, hogy az elért sikereidet ne a szerencsének, hanem saját magadnak köszönd? Képtelen vagy kiengedni az irányítást a kezedből, muszáj mindent neked csinálnod? Folyamatosan próbálsz mindenki kedvében járni és mindenkinek megfelelni? 

Ha magadra ismersz a fentiek után, akkor ez a könyv neked szól! 

Andrea Owen nemzetközi hírű life coach szakmailag elismert műve, a Hogyan ne érezd magad sz*rul - 14 rossz szokás, ami a boldogságod útjában áll szókimondó, őszinte stílusával és módszereivel kézzelfogható segítséget nyújt az önfejlesztéshez, rossz szokások megváltoztatásához. Kíméletlenül, de barátnői gyengéd szeretettel szembesíti olvasóját az életet megkeserítő, önromboló viselkedési formákkal, melyek sokszor észrevétlenül meglapulnak a mindennapokban, és kimondottan kártékonyak. 

A könnyen befogadható, rövid fejezetekben a szerző egy-egy probléma hátterét és kialakulási módját tárja fel, és elgondolkodtató kérdésekkel igyekszik kibillenteni az olvasót a megszokott működési mechanizmusaiból. Praktikus, gyakorlati tanácsaival és módszereivel pedig segít megtalálni az egyéni, személyre szabott megoldást az adott nehézségre. Bár tudományosan megalapozott szemléletet tár elénk, a szerző kerüli a súlyos elemzéseket és a szakzsargont, inkább mindenkiben a tudatosságot igyekszik előmozdítani, ehhez eszközöket adni. S hogy legyen honnan erőt meríteni, rengeteg történetet, példát hoz praxisából és személyes életéből is. 

A Hogyan ne érezd magad sz*rul - 14 rossz szokás, ami a boldogságod útjában áll nem felhőtlen, könnyed életet ígér, nem titkolja, hogy egy nehéz és embert próbáló út vár arra, aki változtatni szeretne rossz szokásain, de garantálja, hogy ha valaki rászánja magát a munkára, annak meglesz az eredménye.


Fülszöveg:
A Hogyan ne érezd magad sz*rul – 14 rossz szokás, ami a boldogságod útjában áll nőknek szóló, szókimondó és lényegre törő segítség az önfejlesztéshez. Világos és valós képet fest azokról az elterjedt, önromboló viselkedési formákról, amelyekkel a nők gyakran keserítik az életüket. Szélhámos-szindróma. Kegyetlen belső kritikus hang. Katasztrofálás. Folyamatos mások kedvében járás. 

Andrea Owen, a nemzetközi hírű életmód-coach és segítő világossá teszi, hogy mi állhat ezen láthatatlan, de kifejezetten kártékony szokások hátterében. Minden egyes fejezetben igyekszik kibillenteni minket, olvasókat a megszokott működési mechanizmusainkól, hogy boldogabban és elégedettebben élhessünk. A fejezetek rövidek, egyértelműek és jól befogadhatóak, a szerző pedig kerüli a súlyos elemzéseket, sokkal inkább a tudatosság előmozdításához igyekszik eszközöket adni. 

Vélemények: 
„Nincs szégyellősködés, a szerző kimondja a frankót, egyenes és okos tanácsokkal segíti ki olvasóit a nehéz helyzetekből, hogy végre felébredjenek, és kibontakoztassák erősségeiket, valós értékeiket.” 
Jen Sincero, a Vagány vagy! című bestseller szerzője 

„Andrea Owen ismét a szíve és világos bölcsessége legjavát adja. Elénk sorakoztatja azokat a nagyon is közkeletű viselkedési mintákat, amelyek miatt még a legokosabb és legsikeresebb nők is kínlódnak és az elvárások örök szorításában élnek!” 
Christine Hassler, az Expectation Hangover szerzője 

„Olvasás közben azon kaptam magam, hogy akaratlanul is bólogatok, hiszen én magam is sok tünetet felvonultatok, és milyen izgalmas látni, hogy van megoldás! Méghozzá kézzel fogható, kivitelezhető megoldás. Alig várom már, hogy minden barátnőm kezébe adjam!” 
Rachel DeAlto, a Flirt Fearlessly: The A to Z Guide to Getting Your Flirt On szerzője 

„Elolvastam a Hogyan ne érezd magadat szar*lt, és máris nem érzem magamat szarul! Remek olvasmány mindenkinek, aki szeretné végre átérezni az élet nagyszerűségét, megélni a saját értékeit és leszokni a vészmadárkodásról.” 
Dr. Eris Huemer, a Bravo LA Shrinks műsorának sztárja és a The Break-Up Emergency szerzője 

„Andrea Owen igazi tehetséggel és szókimondón tapint rá azon viselkedési mintákra és gondolkodási mechanizmusokra, amelyek miatt a nők képtelenek kiteljesedni, kiszakadni a boldogtalanságból… a Hogyan ne érezd magadat szar*l kimondja, amit ki kell mondani, és nők sokasága köszöni majd meg Andreának, hogy végre változtatni tudott az életén!” 
Debbie Reber, a Doable: The Girls’ Guide to Accomplishing Just About Anything szerzője

Lesd meg őket is!

0 megjegyzés