A hét amv-je #3

Azt hiszem inkább ritkábban jelentkezem majd az információkkal, mert míg amv-ből több hónapra elegendő anyaggal rendelkezem, addig a videók hátteréről sajnos nem. Egy kicsit belemélyedek a témába és utána hozom az elsőt, amely az amv készítéssel foglalkozik. Véleményem természetesen van, de én a nagyokéra lennék kíváncsi kívülállóként, így inkább azt hozom.

Alkotó: Aggressor
Cím: Act of Genesis
Zene: Yuki Kajiura - Storm is Coming; A Song of Storm and Fire
Felhasznált animék: Sora no Otoshimono, Kono Minikuku mo Utsukushii Sekai, El Cazador de la Bruja, Saiunkoku Monogatari, Gunparade March, Murder Princess, Sword of the Stranger, Seiken no Blacksmith, Tales of the Abyss, Utawarerumono, Basilisk, Higashi no Eden, NGE Rebuild, Dragonaut — The Resonance, Gundam SEED, Gundam SEED Destiny, Darker Than Black, Tetsuwan Birdy DECODE, Nijuu Mensou no Musume, ef - A Tale of Melodies, Macross Frontier
Verseny: AKROSS Con (2010) - Legjobb történet díj.
Műfaj: dráma, szentimentális, történet alapú.

Megrendítő alkotás, amely a a történet alapú amv kategória egyik jó példája, ahol a készítő tökéletesen választotta ki a hozzá illő zenét. Nem szeretnék spoilerezni az amv-ből, tessék megnézni, érdemes!





Lesd meg őket is!

0 megjegyzés