Mit olvasnak a molyok? #1

A most következő rovat hétfőnként fog megjelenni a blogon, főleg amiatt, mert az egész létét a molyos hírlevelek adják, amelyekből egyik kedvenc részem az adott heti legtöbbet olvasott könyvek bemutatása. A lényeg az az, hogy véleményezni fogom a listát és megírom mely könyvek kerültek a várólistámra, a kívánságlistámra és miket olvastam közülük.
Az ötlet igazából nem tőlem származik, hanem Deszy blogján találkoztam az első ilyen bejegyzéssel és nagyon megtetszett. Természetesen minden héten linkelni fogom az Ő bejegyzéseit is.

Tehát az ötlet innen származik:
http://deszy-konyvesblog.blogspot.hu/2014/02/moly-pipalo-februar-3-9.html

Február hónap 3. napjától a 9-ig ők voltak a legolvasottabbak:


Ezek közül három kötetnek van saját bejegyzése ezen a felületen (Az éhezők viadala, A soha határa, Csillagainkban a hiba). Igazából azt gondolom, hogy John Green gyönyörű könyve a hamarosan megjelenő film miatt futott fel igazán, a nagy hírverés olyan embereknek is elhozhatta a történetet, akik eddig nem ismerték azt. A könyvtolvaj illetve A szürke ötven árnyalata is ilyen cipőben jár, bár az utóbbi esetében a film premiere igencsak messze van még és egy alapból is híres sorozat nyitó kötetéről van szó. Őket nem olvastam, de tervben vannak.
A képzeletbeli, kilométerhosszú várómon található még az Ónix, illetve az Elakadó lélegzet is. Jennifer L. Armentrout könyvét már elkezdtem angolul, bár nem tudom mikor lesz nekem időm befejezni, de azért próbálkozom. A kiválasztottat, a Szent Johanna gimi első részét, a Harry Potter kötetet már olvastam, róluk később lesz bejegyzés, amint újra elmélyedek a világukban.

Lesd meg őket is!

0 megjegyzés