Mit olvasnak a molyok? #3

A rovat keddenként fog megjelenni a blogon, főleg amiatt, mert az egész létét a molyos hírlevelek adják, amelyekből egyik kedvenc részem az adott heti legtöbbet olvasott könyvek bemutatása. A lényeg az az, hogy véleményezni fogom a listát és megírom mely könyvek kerültek a várólistámra, a kívánságlistámra és miket olvastam közülük. Az ötlet igazából nem tőlem származik, hanem Deszy blogján találkoztam az első ilyen bejegyzéssel és nagyon megtetszett. Természetesen minden héten linkelni fogom az Ő bejegyzéseit is.

Tehát az ötlet innen származik:
http://deszy-konyvesblog.blogspot.hu/2014/02/moly-pipalo-februar-17-23.html

Február hónap 17. napjától a 23-ig ők voltak a legolvasottabbak:


A lista:
1. Marni Bates: Rocksztárt kaptam Karácsonyra
2. J. Sterling: A hibátlan játék
3. Markus Zusak: A könyvtolvaj
4. Suzanne Collins: Az éhezők viadala
5. J. A. Redmerski: A soha határa
6. Suzanne Collins: Futótűz
7. Jennifer L. Armentrout: Ónix
8. Veronica Roth: A beavatott
9. Leiner Laura: Örökké
10. Kerstin Gier: Smaragdzöld

A fentiek közül négy kötetről írtam már korábban ezen a felületen (A hibátlan játék, Az éhezők viadala, A soha határa, Örökké). Az utolsó kettő csak ezen a héten lett népszerű, a múlt héten nem voltak fent, míg az elsők igen. Érdekes módon A Csillagainkban a hiba is lekerült innen. A Futótűz c. könyvet is olvastam már, de arról később szeretnék írni.

A Rocksztárt kaptam Karácsonyra első helye meglepett, nem is gondoltam volna rá, hogy egyszer itt látom. Nem tudom, hogy el szeretném-e olvasni, nem is igazán figyeltem fel a kritikákra, de szerintem egy próbát teszek majd vele. A könyvtolvaj még mindig várólistás, nagyon szeretném már olvasni, valószínűleg az év második felében kerítek rá sort. Az Ónix és A beavatott szintén várólistás, de róluk már írtam korábban is. A Smaragdzöld biztos, hogy később kerül majd sorra, mert még a Rubinvörös újraolvasása is hátra van...

Kiadók sorrendje:
1. Móra
2. Ulpius-Ház
3. Agave Könyvek
4. Könyvmolyképző Kiadó
5. Ciceró



Lesd meg őket is!

0 megjegyzés