Inspiráció képekben #11 - az új projekt

Igazából a rovatot akár Photoshop perceknek is nevezhetném ezúttal, illetve kettébonthatnám, de annak nem igazán lenne értelme, így az újdonságot belevettem az Inspirációs posztsorozatba. A lényeg: végre egy újabb foglalkozási kör került be a blog profiljába, ez pedig nem más mint a képalkotás illetve a képmanipulációk. Azért sem volt értelme hamarabb hozni, mert sokat tanakodtunk (igen, többen!) hogy mi legyen a rovat sorsa, hogy és mint menjenek a dolgok de végül maradtunk a kettes beosztásnál, vagyis egyszer én hozom a gyűjtött képeimet, másszor pedig megmutatom a PS manipulációk eredményét, amelyet igaz, hogy nem én készítek el, de örömmel dokumentálom a fejlődési útvonalat, mert ahogy anno, úgy most is a lényeg a fejlődés, az önkifejezés útja. Túl szentimentális vagyok, tudom. :) De hát ezért indítottam anno a blogot, hogy kipróbáljam/kipróbáljuk magunkat több dologban is, a képmanipulációs posztsorozat pedig régi nagy vágyam volt.

Amit muszáj külön hangsúlyozni újra és újra: nem vagyunk profik, tanulni akarunk, ezt pedig csak gyakorlással lehet elérni.

Itt található Anakron világa:


Itt pedig a forrás, na meg az, hogy miből készült el a repülő sziget és annak színes világa:

>> Link <<

Jövő héten vagy azután én jövök egy sorozattal ha találok megosztanivalót és a címben csak annyi változás lesz, hogy az Inspiráció képekben (az eredeti) címmel fognak a manipulációk megjelenni én pedig az Inspiráció pénteken alatt fogok tevékenykedni. Persze nem fogjuk tartani a két hetes rendet, csak az egymásutániságot, nincs értelme az erőltetésnek. Az Inspiráció képekben a hét második felében akármikor jöhet, én csak magamat korlátozom be a pénteki napra.

Lesd meg őket is!

0 megjegyzés