A hónap amv-je #5 - életérzés

Most látom csak, így néztem ki szakdogaírás közben.
Ha megkérdeznének engem, hogy melyik a kedvenc amv-m helyből az Around the world címűt vágnám rá, habozás nélkül. Ez a videó az egyetlen, amelyet jobban szeretek még Nostromo alkotásainál is. Egyszerű, hogy miért, bele is írtam a címbe: mert ez egy több Életérzést közvetít színesen, dinamikusan és egy jó zenével alátámasztva.

Zene: Hamarabb ismertem meg ezt a feldolgozást és nagyon meglepődtem, amikor az első találkozás után hónapokkal ismerkedtem meg az Owl City eredetijével. Egyszerűen annyiszor hallgattam ezt és úgy belemászott a fülembe, hogy nem tudtam már máshogy elképzelni ezt a számot, mint ahogy lentebb hallani lehet.

Vágás: Nem mondom, hogy tökéletes, de az alkotó elkapta a legjobb pillanatokat, azt hiszem máshogy nem is tudnám elképzelni... az Around the world így jó, ahogy van!

De nem is dumálok tovább, csak megmutatom az amv-t, én meg jobbra el a youtube felé, hogy legyen következő hónapra anyagom a rovatba.
,,I'd like to make myself believe that planet Earth turns slowly..."

Októberben megnézzük miért nem lehet jó amv-t készíteni tánc kategóriában... 

és most találtam egy jót, mikor kiírtam ezt a mondatot, jellemző rám. Nem baj, a kivétel erősíti a szabályt, következő alkalommal döntögetem a tévhiteket, de legfőképpen azt, hogy ez a legkönnyebb kategória a videók világában.

Lesd meg őket is!

0 megjegyzés