TBR Jar kihívás és a TOP 5 legjobban várt megjelenés #1

Nagyon megtetszett Katytastic kihívása, na meg az egész ,,rovata" és úgy gondoltam, hogy miért ne csinálhatnám én is meg? Persze nekem nincs befőttesüvegem, csak egy Spongyabobos bögrém, amelyet kineveztem erre a célra... max becsukom a szemem, amikor húzok... na de nem rizsázok annyit, inkább leírom mi a lényeg:

Adott egy bögre, amelybe beleraktam különféle könyvcímeket, kiadók neveit, kihívásokat és feladatokat. Ezeket jól összekevertem és elhatároztam, hogy húzok 3 cetlit és megpróbálok 1 hónapon belül teljesíteni kettőt, a harmadikat pedig meghagyom mentőövnek.

- TBR Jar kihívás -

- Jane Austen - Julia Barrett: Charlotte
- Csátvák Soma: Lélekcsapda
- Egy könyv, amelyet felírtam a sok kihívásom egyikére: Elizabeth Richards: A sötétség városa

Hát nem tudom, elég érdekes lista, de úgyis minden azon múlik lesz-e kedvem hozzájuk vagy nem. A Charlotte remélem jobban fog most tetszeni mint pár éve, amikor elkezdtem, Csátvák Soma könyve szerintem ideális olvasmány lesz az ilyen borongós időben a démonaival, A sötétség városáról pedig már annyi mindent hallottam, hogy nem tudom fog-e nekem tetszeni egyáltalán.

- Könyvklubos olvasmányom -


Andy Weir: A marsi

Azt hiszem én nem A marsira szavaztam első körben, mert amikor jelentkeztem a Könyvklubba, pont olvastam a regényt... legalábbis molyon már pár hónapja jelöltem, de már június óta nem haladtam egy betűt sem vele. Úgyhogy újrakezdem és meglátjuk hogyan fog tetszeni.

- TOP 5 legjobban várt megjelenés -

Nemcsak a szeptemberi megjelenésekből választottam. Ezek azok a regények, amelyek érkezésére a legjobban várok:


Ebből előrendeltem a Bűvös erdőt (október 1.) meg Az árulás csókját (szeptember 15.), ezekről már annyit írtam korábban, hogy most nem tartom fontosnak ismételni magam. Új a listán a Lány a kötélen (szeptember 21.), vagy legalábbis nem áradoztam róla annyit, mint a többiekről, viszont az elmondható róla, hogy nagyon várom, hogy olvashassam. Elkapott a cirkusz iránti lelkesedés, ezért lehet az Éjszakai cirkusz is sorra fog kerülni hamarosan, de ez most nem téma!
A Tear királynőjéről (október 6.) szintén írtam már, ezt is várom és a külföldi vloggerek csináltak kedvet hozzá, amely azóta töretlen. Az Agave Könyvek adja ki, bár előbb tippeltem volna a Gabo Kiadóra, mint rájuk, de mindegy jó lesz ez (remélem). A Hősök pedig a Könyvmolyképző Kiadónál fog megjelenni és pszt, párom fogja kapni tőlem igen, tud róla, de azért én is nagyon várom. Őszre ígérte a KMK a regényt.

- Katytastic egyik ilyen videója -


Lesd meg őket is!

0 megjegyzés