Rovat: Megjelenésfigyelő #16 | Várólistám képekben #36 | Mit olvasnak a molyok? #15



- Júliusi megjelenések -

Az alábbi - engem érdeklő - regények láttak napvilágot az előző hónapban:
Nem szoktam visszafele tekinteni ilyen téren, de az augusztus számomra elég gyenge lesz, csak két könyv érdekel a kínálatból, ezért eldöntöttem, hogy inkább visszanézem a júliust, ahol találtam egy-két engem érdeklő gyöngyszemet (úgysem csináltam a hónap elején ilyen posztot):

- Július 11 - 23. -




- Március 24 - 30. -




- Augusztus 5 - 6. -


A posztot megtalálhatod az alábbi címkéknél:


Úgy gondoltam, hogy ezt a rovatom havi egyszeri megjelenésűre növelem csökkentem, mert szeretném rendezni a várómat, de elég nehéz ha rengeteg regény követelné a figyelmem és csak néhány tetszik meg közülük és nem csinálhatok mindig olyan hosszú listákat, mint anno tettem. Illetve a könyvtárban jártam cikksorozat beépül ide, szeretném azt is vezetni végre.

És így ezt a tíz várólistás könyvet választom augusztusi kategóriával, hogy felkerüljön a nagy blogos várólistámra.


A könyvtárból pedig őket hoztam legutóbb:



A posztot megtalálhatod az alábbi címkéknél:


- Mit olvasnak a molyok? -

(még nincs fejléckép hozzá, gondolkodom a formán)


Szerettem volna ezt a sorozatot is rendbe hozni, úgyhogy most előveszem és havonta nézem meg, mert érdekel, hogy mit olvasnak a legtöbben az adott időszakban, most pl. júliusban. 

A lista:

Csernobili ima
A randiguru szárnysegéde
Mister
Szer'usz világ
Egomániás
Apád előtt ne vetkőzz
Az őz ✔
Két lépés távolság
Megmaradt Szobotkának
Ahol a folyami rákok énekelnek

Ezek közül Az őz címűt olvastam, amikor még a Szabó Magda korszakom éltem, de egy idő után kiszerettem belőle a komor témái miatt, viszont egyszer szeretnék visszatérni hozzá. Érdekes, hogy Szabados Ágnes csoportja (NIOK) hat a listára, hiszen két könyv is felkerült a szerzőtől.

A többiek közül a Két lépés távolság nem érdekel annyira, majd még meglátom, hogy könyvtárból lesz-e kedvem kihozni vagy nem, értsd kint van-e szabadpolcon / könyvajánlóban, vagy nem, mert raktári kikérésen nem gondolkodom. A többi mű pedig nagyon érdekel, pl az Ahol a folyami rákok énekelnek címűt nyaralni is viszem majd.

A posztot megtalálhatod az alábbi címkéknél:

// Várólistám képekben // várólista // Mit olvasnak a molyok //

Lesd meg őket is!

0 megjegyzés