Unboxing: A FairyLoot júliusi doboza

Kisebb és nagyobb problémák után végre én is megkaptam a FairyLoot dobozom! Az előző pár napot örömködésre szántam, de ma megmutatom, hogy milyen szépségek lapultak a csomagban!

A spoiler kártya és egy könyvjelző


A téma a Magic in the city (Mágia a városban) volt, amihez a csapat Harry Potteres, Árnyvadászos és még egyéb meglepiket ígért, plusz egy koreai mitológián alapuló dedikált kemény borítós regényt, ami nagyon jól hangzott, úgyhogy mindenféleképpen ezt a hónapot szerettem volna.


Kaptunk egy szerzői levelet, aminek a hátulján a könyvhöz kötődő fanart látható és mellette egy Q&A levél, ami egy beharangozó is a következő csomaghoz. Igazából még nem olvastam el egyiket sem, előbb a könyvet szeretném, majd utána ráérnek. A második képre szerintem nem sokan fognak ráismerni, mert nem árul el jellegzetességeket a sorozatra vonatkozóan, de ez egy Percy Jackson Pin Banner. Szépnek szép, nekem tetszik, de ennyi erővel ez akármi lehetne, de nem kukacoskodom, még nem ismerem a könyveket, egyből felraktam a könyvespolcomra.


Kaptam egy könyves gyertyát, ami jó, mert ez a második darabom és még nem döntöttem el akarok-e többet venni vagy nem... szóval a mostani Brigid Kemmerer A Curse so Dark and Lonely könyvéhez készült - jön a KMK-nál valamikor - és ilyen nagyon fura illata van, de a gyertya nagyon szép! Jól mutat a polcon. A második képen a doboz könyvéhez illeszkedő témájú - kilencfarkú róka, Kumiho - poháralátét és egy pénztárca látható, ami A lány éjfélkor regényt célozta be témájául. Szintén tetszenek, már használom őket!


A szerencsesüti mellett nem maradhatott ki a HP-s téma a dobozból és ezért kaptam egy Abszol út nyakláncot, ami élőben jobban néz ki. Na meg két tarot lapot, amin Luna és Ron(?) látható, ezek egyébként egy gyűjthető széria két darabja. Egyébként a korábbi dobozokból a tarot lapokat irigyeltem el, úgyhogy nagyon örülök, hogy ide is jutottak! A bögre pedig Árnyvadász témájú, kis csinos, majd még mutatok róla képeket, mert aktívan használom őt is.


A regény pedig a Wicked fox, aminek lapjainak szélei rózsaszínben pompáznak és dedikált! Nagyon szép, bár én odavagyok a külföldi kemény borítós művekért, úgyhogy telibe talált nálam - de nem volt nehéz dolga. Beleolvasva meg nem tűnik nehéznek a nyelvezete és a rókadémonokat meg nagyon szeretem - Ahri a LoL-ból az egyik kedvencem - úgyhogy maximálisan örülök a doboznak. Igaz, hogy ennyi kálvária után nem tudom, hogy rendeljek-e még, de ha igen, az később történik meg.

Lesd meg őket is!

0 megjegyzés