Várólistás szerda #7

Mostanában rákattantam a pszicho-thriller vagy krimi kategóriájú könyvekre és amint szembekerülök egy-egy új címmel, azonnal elfog a kísértés és nagyon szeretném olvasni. Hogy miért van ez, nem tudom, de valószínűleg kezdek leszokni a Young Adult könyvekről. Bár most nem ez a téma és inkább egy külön posztot fogok szentelni az olvasási szokásaimnak. Lehet, hogy ez nem fog senkit érdekelni, de hát na! Szeretek a könyvekről beszélni, vagy írni és erről muszáj.

A mostani választottam az Athenaeum újdonsága, a Ne sikíts! amely a borítójával hálózott be. Igencsak helyénvalónak érzem a szójátékot, mert első pillanatra valamilyen elrontott pókfélének láttam a figurát. Közelebbről megvizsgálva tényleg jogos volt a felvetés, a pók lábai ott vannak, viszont a testének többi megszokott része helyett egy elrabolt női alak van a középpontban és olyan mintha a derekából nőttek volna ki a lábak. A piros alapon fekete illetve fehér színű elemek nagyon ötletesek és az egész borító figyelemfelkeltőre sikeredett. Tetszik.

Megjelenés: 2014. március 10.


Fülszöveg:

Elég, ha megnevezed a nőt, akit akarsz. Mi leszállítjuk neked.

38 nő tűnt el nyomtalanul. Mark Heckenburg nyomozó még nem szembesült ilyen szövevényes és ördögi esettel. Útja London elegáns lakosztályaiból egyenesen Manchester kies ipari negyedébe vezet, a csillogásból a mocsokba.
Cégvezetők, iparmágnások, nagyhatalmú politikusok és korrupt tisztviselők, akiket kibogozhatatlan szálak kötnek össze egy alvilági szervezettel. A „klub", amelynek nevét nem sokan merik kimondani fényes nappal, amelynek létezésében illik kételkedni, amely élő szexuális játékszereket szállít rendelésre, teljes diszkréció mellett…

A Ne sikíts! a thriller műfa egyik legjobbja; benne a Scotland Yard legalja és legjava, pörgős cselekmény, vérfagyasztó fordulatok, és egy nyomozó, aki többet tud a kelleténél.

Lesd meg őket is!

0 megjegyzés