A hónap amv-je (június)


A mai napra egy kis különlegességgel készültem, vagyis még nem csináltam ilyet ebben a rovatban. Valamelyik nap barátom kapott az ismerősétől egy amv-t, ami nekem egyből megtetszett. Nagyon szeretem a kreatív vagy éppen eszement ötleteket és ez is ilyen volt.


Rá is kerestem egyből és találtam egy másik amv-t is, ami sokkal jobban tetszik és pont abból az animéből van, amivel már egy ideje szemezek, bár nem sokat tudok az alapról, talán annyit, hogy hasonlít az Aladdinra, ha nem éppen abból merítettek ötletet. Ez a Magi: Labyrinth of Magic. Nagyon szeretem a keleties hangulatot és a mágia megjelenését a különféle művekben, így ezzel egy próbát teszek, hátha nem hordozza magán azt a vonást, amiért abbahagytam az animék nézését. Plusz kellően őrültnek és izgalmasnak tűnik. Viszont először tuti a mangát olvasom el.

Tehát itt a második amv:


Utána pedig kíváncsi lettem, hogy ez a szöveg mégis honnan származik és még egyszer rákerestem rendesen a daymanre és meg is találtam... a sorozatot. Íme, innen: (It's Always Sunny in Philadelphia = Felhőtlen Philadelphia)

Figyeljétek meg a Sun-os részt. Hatalmas! Champion of the... Sun!

Itt pedig a teljes ,,dalszöveg" és a hozzá készített zene plusz videó kombó, ami undorítóbb egy kicsit, de magyarázattal szolgál a bitch-es részre, 2:38-tól van a lényeg:


Forrás

Lesd meg őket is!

0 megjegyzés