A hónap borítója (november) - Üveghegy

Már akkor elhatároztam, hogy a november hónap az Üveghegy jegyében fog nálam telni, mikor megláttam Kira új gyönyörűségét. Egyszerűen imádom az Ő képeit és a sorozat második részének borítója különösen tetszik.


Megjelenés: 2014. november 18.
Fülszöveg:
„Elég szörnyű dolgokat művelünk egymással puszta szeretetből.”
A tündér Lóna visszatért, lánya, Emese azonban képtelen megbocsátani neki, hogy egykor elhagyta. Az öntörvényű lány inkább a saját útját keresi a tündérek varázslatos birodalmában, amely fenyegető változások előtt áll. Nincs könnyű dolga, hiszen meg kell tanulnia varázsolni, elfogadni Lónát, és elengedni a múltat.
Emese nem tud lemondani a vágyairól, még ha ezeknek nem is csupán ő fizeti meg az árát. Miután megszegi a tündérek egyik legnagyobb tabuját, kénytelen elszánni magát: az emberi életet választja, vagy Héterdő legendáit és varázslatait? Mindkét világban hosszú útra indul, hogy meglelje a válaszokat, ám döntései meghatározzák a családja és a tündérek sorsát is – de hogy a lány hős lesz-e vagy romboló, azt talán még a végzetnők sem tudják.
Az Ólomerdő hét éve várt folytatása két kisregényt tartalmaz, amelyek újra igazolják, hogy Kleinheincz Csilla sorozata elvárásainkra rácáfoló fantasy, egyúttal nagyon is emberi konfliktusokat bemutató családtörténet a döntések súlyáról.

Lesd meg őket is!

2 megjegyzés

  1. Jól hangzik, majd megpróbálkozom vele (előtte azonban sorra kerítem az Ólomerdőt). Érdekes borítója van, az biztos. :)

    VálaszTörlés