Novemberi tervek még - Pillanatkép #7

Forrás
Olvasási tervek november utolsó hetére:
- Fekete madarak árnyékábant elolvasni. elolvastam
- Larger Than Life könyvet is. éppen elkezdtem
- Elkezdeni a Mélyföldet.
- Ha netán valamilyen csoda folytán azt is sikerül elolvasni, A sötétség városa jön.

Értékelések (közeli jövő):
- Tampa kész, itt található.
- Síkvándor
- The Witch of Duva és a Holló hatalmában (ezek valószínűleg egy napon lesznek).
- Vasárnap: összegző poszt. Lehet délután a Gyilkos kegyelem kerül sorra, de hát passzolom, erősen kedvfüggő a dolog.
- Fekete madarak árnyékában: már tutira decemberi bejegyzés lesz.

Mostanában csak ilyen kis nyúlfarknyi posztokra plusz olvasni van kedvem csak és ezt a bejegyzést pedig azért írtam meg, hogy emlékeztessem magam ezek a kitűzött céljaim a maradék pár napra míg várom a decembert.

Most a Larger Than Life kisregényt/novellát olvasom de már magyarul (Szelíd vadak) megismerkedtem vele és mivel nem írtam jegyzetet hozzá (hajnalban olvastam a hazai verziót) plusz Amazonról ingyé töltöttem le ezt az írást, ezért úgy gondoltam, hogy előbb angolul olvasom el és csak utána értékelem.

Elolvastam a Fekete madarak árnyékábant is, igaz, hogy abban nem tévedtem, hogy köd kell hozzá mert a hangulata nagyon átjött és szerencsére tegnap is és ma is olyan borult idő volt, hogy kedvet kaptam a könyvhöz, de hát nem volt ez olyan félelmetes pár jelenetet leszámítva.

Ma megpróbálom még megírni a Tampát, a többivel pedig folyamatosan érkezem, de nem tudom mikor, már nem merek ígérni, mert a dinamikus fejléceim is csúsznak, meg várok egy jó pillanatra, amikor az írhatnékom legyőzi az olvasási vágyamat.

Lesd meg őket is!

0 megjegyzés